2777
2789

😑😂

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می گفتی نگه دار برای دختر خودت این چیزا رو زن دایی

من خودم می دونم باردار شدم چی کار کنم

زبون تو دهنتون نیست مگه

بچرخونید اون زبون رو

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه،حالا باز تو خودتو خسته کن

تو شرایطی ک خانوم زایمان کرده طبیعیه ولش نخواد هر کسی اونو ببینه،پریشان عرق کرده آشفته تو درد شیردهی .....ولی توی ایران غیر ممکنه،همه میرن می بیننش،نظر میدن،فضولی میکنن،درباره قیافه نی نی نظر میدن....

Nop
تو شرایطی ک خانوم زایمان کرده طبیعیه ولش نخواد هر کسی اونو ببینه،پریشان عرق کرده آشفته تو درد شیردهی ...

خو اخه چرا بفرسته من نمیدونم مامانم اینا سالی یه بارم نمیرن اون خونوادشه که هر روز اونجان

خب نمیخواد نرید..اتفاقا دختر تو اون شرایط که همه اقوام خودش میان دیدنش اگه خانواده شوهرش کنارش باشند باعث سربلندی هست

که دوسش دارن و کنارشن

حالا خاله عمه دختره بیاد هیچ کس نباشه نمیگن چرا خانواده شوهرت نیستند اختلاف دارید دوست ندارن کلا آبرو ریزی هست