2777
2789
عنوان

حسادت

128 بازدید | 14 پست

ببخشید شاید یکم ماجرا مسخره باشه🙄ولی من با یه دوستیم میخوام برم بیرون و داستان اینه که هر بار میریم یه جا کلی بهش پیشنهاد میدن و دنبالمون را میوفتن و به من رسما هیچی هر بار میریم بیرون هم اعتماد بنفسم داغون میشه هم بیرون رفتنمون خراب میشه چون پسرا قاطیش میشن و اینکه واقعا مجبورم باهاش برم بیرون. تهران جایی هست که هم خلوت باشه هم احتمال اینکه این ماجراها پیش بیاد کمتر؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش دوستت تاپیکت بخونه بفهمه چقدر حسودی ازت دوری کنه ☹️

اخه خیلی دوستش دارم... واقعا حسادتم بهش اسیب نمیزنه ولی خب چکار کنم هر بار سر این قضیه اعتماد بنفسم داغون میشه...مجبورم کاری کنم که کمتر پیش بیاد

بلاخره ما همه آدمیم. برای هر کدوم این شرایط پیش میومد حس خوبی نمیگرفتیم. بنده خدا چیز بدی هم ک نگفته ...

واقعا خیلی حس بدی میگیرم اخه جدا از اون جو بینمونم بهم میخوره و کلا بیرون رفتنه خراب میشه منم خیلی اعتماد بنفسم پایین میاد یه نفرم بهم پیشنهاد نمیده..

اخه خیلی دوستش دارم... واقعا حسادتم بهش اسیب نمیزنه ولی خب چکار کنم هر بار سر این قضیه اعتماد بنفسم ...

تو هم زيباي های  خودت رو داری 

حالا شاید ربط به زیبایی نداشته باشه 

ممکنه طرز لباس پوشیدنش جلب توجه کنه 

این حس رو از خودت دور کن گلم 

تو هم زيباي های خودت رو داری حالا شاید ربط به زیبایی نداشته باشه ممکنه طرز لباس پوشیدنش جلب توجه کن ...

چرا صددرصد داره البته لباس پوشیدن و رفتارشم ولا حلب توجه میکنه ولی خب واقعا ام زیباست

واقعا خیلی حس بدی میگیرم اخه جدا از اون جو بینمونم بهم میخوره و کلا بیرون رفتنه خراب میشه منم خیلی ا ...

سعی کن با راه های دیگه اعتماد به نفستو ببری بالا. من تو شرایط شما نیستم ولی با دوستام میرم بیرون کلا به هیچکدوممون پیشنهاد نمیدن😂🤣

سعی کن با راه های دیگه اعتماد به نفستو ببری بالا. من تو شرایط شما نیستم ولی با دوستام میرم بیرون کلا ...

ابنجوری خدایی خیلی بهتره به اون به طرز افراطی ای پیشنهاد میدن یهو میبینی ۱۰ نفر پیشنهاد میدن اونوقت به من نگاهم نمیکنن اصلا جلوی اون انگار تحقیر میشم از وقتی اینجوری شده رفتارشم با من عوض شده نسبت بهم حس برتری داره

ابنجوری خدایی خیلی بهتره به اون به طرز افراطی ای پیشنهاد میدن یهو میبینی ۱۰ نفر پیشنهاد میدن اونوقت ...

درک میکنم خیلی حس بدیه. ولی جدی گفتم سعی کن اگه تو زیبایی نمیشه تو زمینه های دیگه پیشرفت کنی. ک دوستت هم از بالا بهت نگا نکنه