2777
2789
عنوان

اهنگ who جیمین

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 44 پست
اره اره😂 ولی بچه چقد تو این ate خشگل شده بودددکاش ازون بچه کسی حرف نزنه:)

خیلیییییی اصلا 

این البوم تیر خلاص بود 😂😂شبیه ببعی شده بود یه مدت فرشون میداد😂😂😂😂

موهای فلیکس همون رنگ گادز منو بود ولی این بار با موهای بلند خیلی بهش میاد این رنگ😭😂😂

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زدم نت نگاه کردم چیز خاصی نبود یه جمله رو چنبار تکرار میکرد

من نگاه کردم 🥲 

خیلی قشنگ بود چهار پنج بار گوش دادم

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

زدم نت نگاه کردم چیز خاصی نبود یه جمله رو چنبار تکرار میکرد

هوم موافقم تقریبا

تایم ورساش کم بود در عوض چهار تا کورس تو اهنگ بود  اینکه یه اهنگ یه جورایی به جای اینترو همون پارت کورس استفاده شده بی تاثیر نیست

کم پیش میاد توی یه اهنگ اول کورس خونده بشه ولی همچنان اهنگ جذاب باشه یه جورایی کورس کیلینگ پارت محسوب میشه شاید اگه این تایتل نبود بهتر بود💕

🫶

خیلیییییی اصلا این البوم تیر خلاص بود 😂😂شبیه ببعی شده بود یه مدت فرشون میداد😂😂😂😂موهای فلیکس هم ...

شبیه سنجابه بچه

وای من دیشب فهمیدم فلیکس استرالیایی عه

سر تا پا

بعد 

این چرا شبیه کره ایا س انقددد

بعد اینارو ولش

این بچه کپی هیونجین عه چرااا

شبیه سنجابه بچهوای من دیشب فهمیدم فلیکس استرالیایی عهسر تا پابعد این چرا شبیه کره ایا س انقدددبعد ای ...

😂😂😂😂😂فلیکس اصالتا کره ایه هانی فقط اونجا بدنیا اونده و زندگی کرده برا همین ملیت استرالیایی داره بنگ چانم همینطور اونم اسمش کریستوفر بنگه اونم استرالیایی

اره اصلا خیلی کیوته این بشررر😂😂😂

تازه استی شدی برا همین شبیه هم میبینیشون احتمالا😂😂🤣🤣وگرنه اجزای صورتش متفاوته ولی هیونجین و یجی اولا خیلی برا من شبیه بودن الان کمتر😂

🫶

😂😂😂😂😂فلیکس اصالتا کره ایه هانی فقط اونجا بدنیا اونده و زندگی کرده برا همین ملیت استرالیایی داره ...

عهههه

میگم. از دیشب تاحالا تو شوکم هی عکساشو میبینم

نه من از همون روز اول میتونستم فرقشونو ببینم. ولی به بقیه نشون میدم یکی میبیننشون

عههههمیگم. از دیشب تاحالا تو شوکم هی عکساشو میبینمنه من از همون روز اول میتونستم فرقشونو ببینم. ولی ...

بابا کلا به بقیه نشون بدی همه ی اینا رو جومونگ میبینن 🗿🗿🗿🗿😂😂😂وگرنه اصلا شبیه هم نیستن منم یه دوست داشتم میگفت شبیه همن😐😐😐😐

🫶

بابا کلا به بقیه نشون بدی همه ی اینا رو جومونگ میبینن 🗿🗿🗿🗿😂😂😂وگرنه اصلا شبیه هم نیستن منم یه ...

عههه مامان منم همه رو جومونگ میبینه

بقیه بی تی اس میبینن

حالا اینا خوبه

بی ال میدیدم تایلندی. تایلندیا بعضیاشون چشمای درشت دارن اصن شبیه آسیای شرقی نیستن. مامانم به اونام میگفت جومونگ

عههه مامان منم همه رو جومونگ میبینهبقیه بی تی اس میبیننحالا اینا خوبهبی ال میدیدم تایلندی. تایلندیا ...

😂😂😂😂😂😂یادش بخیر فن پیج VAV داشتم تو اینستا یکی میومد زیرش به BTS فحش میداد😂😂😂😂😂😂😂

🫶

😂😂😂😂😂😂یادش بخیر فن پیج VAV داشتم تو اینستا یکی میومد زیرش به BTS فحش میداد😂😂😂😂😂😂😂

وای وای

ببین پسر دوست بابام از بچگی باهاش دوست بودن و خیلی باهم‌اوکییم و اینا

اون دوران کرونا بود که همه رفته بودن ارمی شده بودن

اون زمانا میرفت زیر پست همه مینوشت بی تی اس فن و یه عالمه فحش میداد بی دلیل

بعد چند وقت پیش کنار خوابیده بود منم تو اینستا داشتم از جونگکوک یه ویدیو میدیدم.  یهو‌گفت عه یارو چه خشگله. بیا ببین‌کره خشگلم داره این بی تی اس چیه خوشت میاد.

گفتم بی تی اسه .

بچه افسردگی گرفت😂