2777
2789
عنوان

لوسم یا چی

107 بازدید | 15 پست

از خیلی چیزا بدم میاد غذا دور دهن باشه عوقم میگیره امروز سر سفره یکی داشت ماست میخورد بعد دور دهنش موند به زور تحمل میکردم ولی هی میومد تو ذهنم یهو عوق زدم مامانم بقلم نشسته بود گفت چت شد گفتم هیچ 

یا ملچ مولوچ بدم میاد از ازینه قاشق بزنی تو ظرف خورشتی بدم میاد هنگام ظرف شستن یهو یکی بیاد رو همونا دست بشوره بدم میاد حس میکنم کثیف شدن  آروغ بدم میاد یکی دستم بزنه بدم میاد حتی مامانم 

میخواستم بگم خیلی از چیزارو بدم میاد بیشتر از این چیزایی که گفتم 

لوسم نه؟ 🫤

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

منم از همه اینا بدم میاد

لوس نیستی وسواس داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش لوس نمیگن

حساس میگن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

لوس که نه بعضی چیزایی که گفتی عادیه ولی اینکه گفتی حتی مامانت هم بهت دست بزنه بدت میاد رو فک کنم وسواس گرفتی

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️

من میسوفونیا دارم

واقعا بعضی صداها خیلی رو مخمه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

منم اینطوریم از کرم و اینا که دستو چرب میکنه بدم میاد مثلا اگه یکی کرم زده باشه دستش به گوشیم بخوره گوشیو میرم میسابم 

آقا هستم ولی چش چرون که نیستم😎                   [M❤]
لوس که نه بعضی چیزایی که گفتی عادیه ولی اینکه گفتی حتی مامانت هم بهت دست بزنه بدت میاد رو فک کنم وسو ...

مثلااگه موهامو دست بزنه فک میکنم موهام یه چیزی شدن 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم