2777
2789
عنوان

قلبم 💔

88 بازدید | 9 پست

امروز صبح ساعت ۱۰ داشتم میرفتم بیرون اومدم تو حیاط دیدم صدای گریه زن میاد گفتم خدایا چیشدع کسی فوت شده چی شده رفتم تو کوچه دیدم ۸ تا خونه اون ور تر صاحب خونه مستجرش رو بیرون کرده بود ماشین اساس  کشی اومده بود داشتن اساس بار میزدن.خیلی دلم شکست و کلی باعث بانیش رو لعنت کردم ی زن از مستجری و بی خونگی و آوارگی وسط کوچه زار بزنه .ای خدا قلبم 💔

از کی اینقدر بعضی ها بی رحم شدن 

والا مادر من مستجر داشت ۱۲۰ متر خونه رو پول پیش ۱۰۰ میلیون گرفت با ماهی ۱ میلیون گفت گناه دارن مردم سر سال میخاست تمدید کنه دوباره همون پول ۱۰۰ میلیون بود اضافه نکرد کرایه رو ۲ میلیون کرد اینقدر دلش رحمه ولی بعضی ها ....💔

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر من مغازه سوپرمارکت داره.صاحب مغازه یه پیرمرده که فقط تو این خیابان ۱۲ تا مغازه و ۵ تا خونه داره و خودش کنار مغازه بابام املاکی داره.هرروز با یه موتور ۱۲۵که مال ۱۰ سال پیش هست میاد مغازه.گوشیش هم آیفون ۱۳ پرو مکس هست.اونروز گوشیش رو داده بود به بابام که براش روبیکا نصب کنه بابام بهش گفت چون آیفونه نمیشه باید بدی مغازه دار.اون هم گفت:نه گوشی من آیفون نیست اپل سیزدهه😂😂

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده