2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بع چیزای فکر میکنی باو دانشگاه اصلا کسی به این چیزا توجه نمیکنه وقتی به کسی محل ندی سر سنگین بری مگه چه نقصی داری حالا؟

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
بع چیزای فکر میکنی باو دانشگاه اصلا کسی به این چیزا توجه نمیکنه وقتی به کسی محل ندی سر سنگین بری مگه ...

میدونی چیه احساس میکنم دانشگاه کلا فضاش با بقیه جاها متفاوته یه جورایی میترسم

خداروشکر نقص خاصی ندارم،شاید اعتماد بنفسم پایینه درمورد بعضی چیزا

میدونی چیه احساس میکنم دانشگاه کلا فضاش با بقیه جاها متفاوته یه جورایی میترسمخداروشکر نقص خاصی ندارم ...

ببین فقط قوی باش دختر به چیزی فکر نکن خو؟ دانشگاه رل این چرت پرتا اصلا بریز دور اره خودم 21 سالمه دانشجو ام محیطش مهد کودکه به خدا مهد کودک فقط سر سنگین باش رفیق دخترم یکی دوتا ادم حسابی پیدا کن همین دیگهه

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
میدونی چیه احساس میکنم دانشگاه کلا فضاش با بقیه جاها متفاوته یه جورایی میترسمخداروشکر نقص خاصی ندارم ...

کدوم دانشگاه میخوای بری الان؟ کدوم شهر