2821
2789
عنوان

سزارین دوم

76 بازدید | 10 پست

مامانا بچم پنج ماهش بود باردار شدم سزارین دومم هست کسی بوده بافاصله کم سزارین بشه ومشکلی نداشته باشه؟چون شنیدم همه میگند برا بارداری مجدد بعدسزارین باید یکسالو نیم بگذره

اللّٰهُمَّ صَلّی عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
میگن یک و نیم سال ب بعد چون اینجوری میتونی زایمان طبیعی داشته باشی

نه بابا یکسال ونیم بعد نمیشه طبیعی زایمان کرد‌شکم پاره میشه.چندین سال باید بکذره. دقیق یادم نیس ولی خیلی بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن یک و نیم سال ب بعد چون اینجوری میتونی زایمان طبیعی داشته باشی

شما سزارین بافاصله کم داشتی؟ مشکلی پیش نیومد براتون؟

نه بابا یکسال ونیم بعد نمیشه طبیعی زایمان کرد‌شکم پاره میشه.چندین سال باید بکذره. دقیق یادم نیس ولی ...

آره منم شنیدم یکی از اقواممون بعد سزارین میخواست طبیعی زایمان کنه بااینکه ۷ سال گذشته بود دکترش موافقت نمیکرد

نه بابا یکسال ونیم بعد نمیشه طبیعی زایمان کرد‌شکم پاره میشه.چندین سال باید بکذره. دقیق یادم نیس ولی ...

شما طبیعی بودی؟

نه من سزارین بودم سال۱۴۰۰ شهریورم دوباره سزارین میشم انشاالله. یعنی سه سال فاصله

به سلامتی،فاصله سنی بچه ها من یکسال ودوماه میشه سخته ولی بیشتر استرس اینو دارم که مشکلی برام پیش نیاد

به سلامتی،فاصله سنی بچه ها من یکسال ودوماه میشه سخته ولی بیشتر استرس اینو دارم که مشکلی برام پیش نیا ...

من خودم فاصله سنی کم دوست دارم.یکم سخته اما مزایا زیاد داره. آره الان مهم خودتی.این سوالو باید از دکترت بپرسی.قطعا مشابه شرایط شما زیاد هست.

من خودم فاصله سنی کم دوست دارم.یکم سخته اما مزایا زیاد داره. آره الان مهم خودتی.این سوالو باید از دک ...

آره دیگه شبیه دوقلو میشند،آره امروز از دکترم میپرسم مرسی

2790
2823
2791
2779
2792