رزآبی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 233 عنوان سزارین دوم 76 بازدید | 10 پست مامانا بچم پنج ماهش بود باردار شدم سزارین دومم هست کسی بوده بافاصله کم سزارین بشه ومشکلی نداشته باشه؟چون شنیدم همه میگند برا بارداری مجدد بعدسزارین باید یکسالو نیم بگذره اللّٰهُمَّ صَلّی عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم 1403/05/02 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bbbbahare عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 4065 میگن یک و نیم سال ب بعد چون اینجوری میتونی زایمان طبیعی داشته باشی
بهار،98 عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 4538 میگن یک و نیم سال ب بعد چون اینجوری میتونی زایمان طبیعی داشته باشی نه بابا یکسال ونیم بعد نمیشه طبیعی زایمان کردشکم پاره میشه.چندین سال باید بکذره. دقیق یادم نیس ولی خیلی بود
رزآبی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 233 میگن یک و نیم سال ب بعد چون اینجوری میتونی زایمان طبیعی داشته باشی شما سزارین بافاصله کم داشتی؟ مشکلی پیش نیومد براتون؟ اللّٰهُمَّ صَلّی عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
رزآبی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 233 نه بابا یکسال ونیم بعد نمیشه طبیعی زایمان کردشکم پاره میشه.چندین سال باید بکذره. دقیق یادم نیس ولی ... آره منم شنیدم یکی از اقواممون بعد سزارین میخواست طبیعی زایمان کنه بااینکه ۷ سال گذشته بود دکترش موافقت نمیکرد اللّٰهُمَّ صَلّی عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
رزآبی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 233 نه بابا یکسال ونیم بعد نمیشه طبیعی زایمان کردشکم پاره میشه.چندین سال باید بکذره. دقیق یادم نیس ولی ... شما طبیعی بودی؟ اللّٰهُمَّ صَلّی عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بهار،98 عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 4538 شما طبیعی بودی؟ نه من سزارین بودم سال۱۴۰۰ شهریورم دوباره سزارین میشم انشاالله. یعنی سه سال فاصله
رزآبی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 233 نه من سزارین بودم سال۱۴۰۰ شهریورم دوباره سزارین میشم انشاالله. یعنی سه سال فاصله به سلامتی،فاصله سنی بچه ها من یکسال ودوماه میشه سخته ولی بیشتر استرس اینو دارم که مشکلی برام پیش نیاد اللّٰهُمَّ صَلّی عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بهار،98 عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 4538 به سلامتی،فاصله سنی بچه ها من یکسال ودوماه میشه سخته ولی بیشتر استرس اینو دارم که مشکلی برام پیش نیا ... من خودم فاصله سنی کم دوست دارم.یکم سخته اما مزایا زیاد داره. آره الان مهم خودتی.این سوالو باید از دکترت بپرسی.قطعا مشابه شرایط شما زیاد هست.
رزآبی۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 233 من خودم فاصله سنی کم دوست دارم.یکم سخته اما مزایا زیاد داره. آره الان مهم خودتی.این سوالو باید از دک ... آره دیگه شبیه دوقلو میشند،آره امروز از دکترم میپرسم مرسی اللّٰهُمَّ صَلّی عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
bbbbahare عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 4065 شما سزارین بافاصله کم داشتی؟ مشکلی پیش نیومد براتون؟ من سزارین نشدم اینجور مورد یکی تو فامیلمون شد واسش نفهمیدم مشکلی پیش اومده باشه از دکتر بپرس