بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم امروز فکر کنم ۴ الی ۵ بار بود تو سماور اب ریختم اونم زیاد نه فقط یه کم که زود بجوشه و بعدش سماورو با اب و مایع و اسکاچ شستم و پر اب کردم و خداروشکر آبش بهتر شده من این کارو باید دیروز میکردم ولی نکردم اما هر دو باری که پودر ریختم با اب و مایع و اسکاچ شستم دفعه اول خوب بودا ولی دفعه دوم هم سماورو هم خودمو به چوخ بردم
عیبی نداره افسوس به چیزی که گذشته نخور فقطدرس بگیر
میدونی من دیشب چایی دم کرده بودم میدونستم مامانم اخر میریزه دور چون اب سماور مثل قبل نبود خودمم شام توردنی اب سماورو خالی کردم و یه اب جدید ریختم میدونی من تو چایی حساسم مثلا میگم حیف نشه و اینا ولی دیشب هیچی نگفتم ولی کاشکی حیف نمیشد ولی خودم کردم مقصر خودمم فقط همین که از پودر خارجی استفاده نکردم و کسی نیست خداروشکر من پودرو با جعبه پودر ایرانی اول زیر کابینت گذاشته بودم ولی بعدا گذاشتم تو فر گاز و جلوشم یه مشنبا قند بود و امروز صبح مامانم در فرو باز کرد فکر کردم الانه که پودرو ببینه ولی فقط نربکی برداشت و وقتی رفت روضه و منم نزدیک ۱۱ رفتم پودرو پس دادم و تا بیام نزدیک ۱۲ بود و داداشمم خونه بود بهش گفته بودم میرم پارک ولی میدونست خالی میبندم ولی نمیخواستم به کسی چیزی بگم