2821
2789
عنوان

یه خواب دیدم

38 بازدید | 4 پست

دوستان من الان تو اقداممم و اینکه حاجتم اینه باردار بشم

دیشب خواب دیدم که رفته بودیم یه جا مسجد مانند یا مدرسه مانند بود بعد باید یه جا بالا میرفتیم که نذری بگیریم بعد من و خواهرم هم بودیم بعد داشت نوبتم میشد که خواهرم جلوی من وایساد بعد به اون دادن ولی نوبت من که رسید گفتن تموم شد شلوغم بود

بعد من خیلی خیلی کم ناراحت شدم الویه و حلیم و اش بود من الویه میخواستم خواهرم حلیم گفت

من گفتم الویه گفت تموم شد بعد فک کردم میخواستم بگم خب حلیم یا اش بده دیدم همه دارن میرن و تموم شده

تعبیرش چی میشه یعنی؟؟؟

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

خواب و نباید تعریف کنید تحت هیچ شرایطی

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
خواب و نباید تعریف کنید تحت هیچ شرایطی

چرا چی میشه اگه تعریف کرد؟؟

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا چی میشه اگه تعریف کرد؟؟

خوب نیس خب هرخوابی یه پیامی داره و نشونه ای ک نباید گفت

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
خوب نیس خب هرخوابی یه پیامی داره و نشونه ای ک نباید گفت

باشه عزیزم مرسی ک گفتی