2777
2789

سلام دوستان من تازه ازدواج کردم ۳۲سالمه 

۱۵ روز پیش رفتم دکتر آزمایش آنتی مولرین نکشته فهمیدم ذخیره ام خیلی کمه دکتر مهرنوش امیری تو تهران بهم گفت که طبیعی ۳ ماه اقدام کن ولی ivf نکن اهدایی بگیر😭 من اهدایی نمیخوام 

لطفا دوستانی که تجربه شو داشتن و مثبت شده نتیجه بیان بنویسن 

خیلی از لحاظ روحی داغونم 

عزیزم به هیچ وجه خودتو درگیر این موضوع نکن.

همین اول کار تا بدنت درگیر داروهای شیمیایی و اینا نشده اصلاح سبک فلورا تاجیک و انجام بده.

برو تحت نظرش طبیعی باردار میشی.

من خودم با اصلاح سبک باردار شدم البته مشکلم پلی کیستیک بود اما تو6ماهی ک تحت نظر بودم خیلی از بچه های ذخیره پایین باردار شدن.خواهش میکنم خودتودرگیر این موضوع تخمک اهدایی و فلان نکن چون تو میتونی بچه ای از وجود خودت داشته باشی.خواستی بگو پیجشو بهت بدم

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

عزیزم خودتو تقویت کن طبیعی اقدام کن فعلا ،طب سوزنی هم خوبه ،برو تایپیک ذخیره کم ،بچه ها راهنمایی میکنن ،ابوووست بخور ،ژل رویال ،گرمی بخور ،بادکس تخمدان و ورزش ،استرس هم نداشته باش ،خیلی ها با ذخیره کم طبیعی باردارشدن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ذخیره ام تو سن ۳۲سالگی دونیم بود سه بارتخمک کشی کردم بیشتر ازدوتاتخمک نمیشد اونم بی کیفیت الان چهل سالمه اگرحرف دکترگوش میدادم وتخمک اهدایی می‌گرفتم هم هزینه ش کمتربودهم الان بچه داشتم خیلی مقاومت کردم الآنم دنبال تخمکم .واقعیت باید قبول کرد دیگه تایم ندارم باید کناربیایم

عزیزم من ذخیره ام تو سن ۳۲سالگی دونیم بود سه بارتخمک کشی کردم بیشتر ازدوتاتخمک نمیشد اونم بی کیفیت ا ...

شماهم اصلاح سبک انجام بده.

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

من مشکل شمارو نداشتم من تنبلی تخمدان خیلی شدید داشتم ولی معجزه اصلاح سبک و دیدم.4سال دنبال دکتر و دارو و امپول و لاپاراسکوپی دویدماخرم گفتن ای وی اف ولی با اون وضعیت داغونم تو6ماه با اصلاح سبک باردار شدم.منی ک از زمان بلوغ اصلاخودم پریود نمیشدم و همیشه با قرص و امپول بود پریودیم تو6ماه باردار شدم الان بچم15ماهشه و الان خودم پریود میشم

من مشکل شمارو نداشتم من تنبلی تخمدان خیلی شدید داشتم ولی معجزه اصلاح سبک و دیدم.4سال دنبال دکتر و دا ...

خداروشکر عزیزم من یازده ساله همش تو دکترام.خسته شدم اتفاقا پریودام اوکیه شوهرم ضعیفه ولی برا ای وی آف میگن خوبه.میشه خلاصه بگی اصلاح سبکت چکاراکردی

راضی بودی از دکککتر امیری؟خیلی شنیدم نوبت باید بشینی و شلوغه مطبش.چندوقت تحت نظرش بودی؟

دکتر خوبی هستن با حوصله ولی خب بنظرم هر چیزی به انرژی و تلاش خودتون بستگی داره دوست من

من مشکل شمارو نداشتم من تنبلی تخمدان خیلی شدید داشتم ولی معجزه اصلاح سبک و دیدم.4سال دنبال دکتر و دا ...

سلام ممنونم از اینکه وقت گذاشتید 

بله حق باشماست گاهی میگم نباید خودمو ببازم 

ولی گاهی دست خودم نیس 

عزیزم من ذخیره ام تو سن ۳۲سالگی دونیم بود سه بارتخمک کشی کردم بیشتر ازدوتاتخمک نمیشد اونم بی کیفیت ا ...

همین دکتر امیری خانومی رو تو پیجشون گذاشتن دقیقا شرایط شما بعد ۱۵ سال تو سن ۴۲ سالگی با ذخیره ی کم آخرش طبیعی باردار شده