لطفا نظر بدید:
من و پارتنرم هم سنیم و هردو تحصیل کرده. سه ساله پیش تو محل کار آشنا شدیم و از ابتدا قصدمون ازدواج بود. یکسال گذشت و بعد از شناخت هم، به خانواده ها گفتیم که رفت و آمد کنیم و رابطه رو رسمی کنیم. اول که خانواده من بخاطر مسائل اقتصادی مخالفت کردن که پسر توانایی مالی ایده آل رو نداره و تو این اوضاع نمیتونه از پس هزینه ها بربیاد و اجازه تماس و دیدار ندادن.مادرم جواب تلفنشونو نداد پدرم هم که پدر پسر رفته بود محل کارش گفته بود ما به شما دختر نمیدیم.
من خیلی اذیت شدم ازین رفتارشون و حتی کار به دعوا کشید. چندین ماه زمان برد تا با حرف و منطق تونستم نرمشون کنم که راضی بشن.
حالا الان خونواده پسر بخاطر اینکه جواب رد شنیدن دارن تلافی میکنن و سر لجبازی افتادن و گفتن تا وضع مالی پسرشون بهتر نشه کاری نمیکنن. تو این مدت من و پارتنرم قهر و آشتی داشتیم و من تمام تلاشمو کردم که امیدوار نگهش دارم و احساس کمبود نکنه و معتقدم میشه همه چی رو درست کرد. اما الان میلی به ازدواج نداره و با اینکه پیگیرمه و ارتباط داریم حرف ازدواج و آینده که میشه میپیچونه. بلاتکلیف نگه داشته. میخوام کمکم کنید تو این شراط چجوری میشه پسر و مادرشو که دلخور شدن راضی کرد که بیان برای صحبت؟ اینم بگ من ارتباطی با خانوادش ندارم و نمیشناسمشون و قصدم درست شدنه نه قطع رابطه.