2789
عنوان

فیلم بیبدن

187 بازدید | 14 پست

وایییی الان فیلمشو دیدم از اول تا اخررر گریه کردممم..  لنتیییی فکرشو میکنم این واقعی بوده داغون میشم چ دلی داشتن خانواده دخترررر خدا بهشون صبر بده واقعتی🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی جاهاش رو نویسنده تغییر داده و کاملا بر اساس واقعیت نیست ولی محتوای کلیش واقعیته

میدونم اینو بحثم سر واقعی بودنشه ک کلا همچین چیزی رخ داده خدااا به خانواده دختر صبر بدههه خیلی حالم بد شد ک حتییی جنازشم نتونستن ببینن... 

واقعا راست میگفت نباید کسی رو قضاوت کرد کسی یه قطره خون از دماغ بچش بیاد چه حالی میشن بعد خانواده دا ...

اره دقیقاااااااااااا بمیرممم واسه دل مادرششش مخصوصا جای ک میگه اخ مادرررررر

میدونم اینو بحثم سر واقعی بودنشه ک کلا همچین چیزی رخ داده خدااا به خانواده دختر صبر بدههه خیلی حالم ...

بنظر من وحشتناک تر پدر و مادر بابک خرمدین نیست

شاید باورت نشه من وقتی که پدربابک زنده بود همش کابوس میدیدم هعی میگفتم ازادمیشه تووخیابون منو میبینه میکشه 😂وقتی فهمیدم زندان سکته کرده نفس راحت کشیدم😅

بنظر من وحشتناک تر پدر و مادر بابک خرمدین نیستشاید باورت نشه من وقتی که پدربابک زنده بود همش کابوس م ...

😂😂😂😂...  ن ولی خداوکیلیییی از ته دلم میخام خدا داغ هیچ بچه ای رو روی دل پدر و مادرش نزاره یا بلعکس🥺🥺اصن خیلی حالم بد شدش

خیلی چیزای وحشتناکتر اتفاق افتاده شما فقط به اون دختر کوچیک فکر کن که رفته وسایل بخره اون مردک گرفته بلا سرش آورده بعد کشته بعد تو گذاشته تو بشکه اسید پارکینگش ، ببین به مادر اون دختر چی گذشته 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱