2777
2789

واسه ترمیم رفتم وسط کار گفت که قلمش گم شده 

با چوب واسم ترمیم کرد اونم چه افتضاحی

هم پر پستی بلندی هم الان بعد دو سه هفته اکثرشون هوا گرفته ان و یکی شون افتاده

اینا به کنار بهش زنگ زدم گفتم مژه کارتون چطوره کلی ازش تعریف کرد بعد گفت اگه میخوای بیای خبرم کن (تاخودش منو معرفی کنه😏)

هرچی پیام دادم پیجشو بفرست اول که جواب نداد دوباره پیام دادم گفت میفرستم اما نفرستاد 

حالا پرو پرو پیام داده سالن رو عوض کردیم توی اینستا دایرکت بده 

خیلی خیلی عصبانیم به نظرتون چه پیامی بدم بهش 

و اینکه تو خود همون سالن یه ناخن کار دیگه هم هست

چقدر پشت سرش بد گفت اما دختره رفت واسش خوراکی گرفت میگم برم پیش اون ترمیم 

اما نمیدونم کارش خوبه یا نه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

کلا برو جای دیگه برای ترمیم. 

حضوری برو برای کاشت مژه وقت بگیر.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی تو چقدر یاده ایی ک دیدی ناخنات تو خود آرایشگاه خراب هزینه دادی وانقدر ساده تری ک حالا افتادی دنبالشون برای کاشت مژه من بودم عمراااا

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
سالنتو عوض کن خب چکاریع

عوض میکنم عزیزم اما خیلی ناراحتم همین جوری برم اونم وقتی این همه اذیت شدم 

به نظرت پیام بدم که از کارت ناراضیم و دیگه نمیام پیشت؟

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

هیچی تو چقدر یاده ایی ک دیدی ناخنات تو خود آرایشگاه خراب هزینه دادی وانقدر ساده تری ک حالا افتادی دن ...

خب عزیزم من کلا آدم ارومی ام شخصیتم خیلی مهم تره برام نمیتونم داد و هوار راه بندازم اما الان واقعا عصبیم از دستش 

باید حتما یه کاری بکنم

برو پیش اونیکی تا درس عبرتی واسش بشه

میترسم اون یکی هم یکی از این بد تر باشه 🤦🏻‍♀️

من ناخنام از تو بهتر بود ولی باز حرفه ای نبودرفتم شکایت کنم پولمو بدندیگه برام درستش کردنبعد تو هنوز ...

همین دیگه میخوام سالنمو عوض کنم اما باید حتما متوجه اشتباهش کنم 

متاسفانه نمیتونم داد و هوار راه بندازم

من اهل کاشت ناخن نیستم ولی از این موارد نارضایتی سالن ها زیاد به گوشم خورده دوتا راه داری یا بری جای دیگه که مطمئنه کارتو انجام بدی و به مدیر همون سالن بگی که بنا به شرایطی که گفتی از کاری که برات انجام شده ناراضی هستید که معمولا اگر وجدان کاری داشته باشند بنا به احتمال از دست دادن مشتری سالن اون فرد ناخن کار رو توبیخ کنند یا شمارو به یک نفر دیگه که ماهر هستند برای جبران معرفی کنند 

خب عزیزم من کلا آدم ارومی ام شخصیتم خیلی مهم تره برام نمیتونم داد و هوار راه بندازم اما الان واقعا ع ...

چ ربطی داره خوب په په باشی حقتو بخورن خوبه حق فحش داد هوار نیست همیشه ک زبانن میگی من راضی نیستم از کاشت ناخن هام همین الان ریمو کن نمیخوام یا نه من هزینه نمیدم تمام خیلی کشش داد ۱۱۰

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
همین دیگه میخوام سالنمو عوض کنم اما باید حتما متوجه اشتباهش کنم متاسفانه نمیتونم داد و هوار راه بندا ...

داد و هوار نمیخواد

من رفتم اتحادیه

زنگ زدن مدیر سالن

عکس ناخنام هست توی تاپیکام

نگاه کن از مال تو هم بهتر بود

برام ریمو کرد دوباره کاشت

داد و هوار نمیخوادمن رفتم اتحادیهزنگ زدن مدیر سالنعکس ناخنام هست توی تاپیکامنگاه کن از مال تو هم بهت ...

هستی عکس بزارم؟