2821
2789
عنوان

سرماخوردگی

142 بازدید | 18 پست

از پریروز سردرد اومد و گلو دردو صدام یکم خش داشت.دیروز یکم بدترشد سردرد وگلو درد وگرفتگی بینی. ازعصر یکم بدنم دردمیکنه انگار کوه کندم.استخوونام زوق زوق میکنن.بینیمم گرفته 

سرماخوردگی هست یا ویروسی؟

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باد کولر و اب سرد تو این فصل باعث سرماخوردگی میشه گلم بادکش بنداز برات خوب عزیزم

اب سرد نمیخورم .میزاریم بیرون

مستقیم جلوکولر نمیشینم هیچوقت

همه جابدنم دردمیکنه 

عزیزم کسی رو داری برات بندازه. زودتر خوب میشی

جونم داره در میاد. صدام کلفت شده .گلومم انگار باچاقو برش زدن.وقتی قورت میدم اذیت میکنه. دیشب سردم بود پتو رو تا بالا سرم کشیدم.بدن دردم اضافه شده.استخوونام درد میکنن. میخوام بشینم زمین آخ و اوخ میکنم تابشینم. سردرد 😞 نمیدونم از چیه. اصلا جلوی بادکولر ننشستم اب سردم نخوردم. جایی نرفتم یعنی ندارم فقط یه کلاس میرم

عزیزم طب سنتی ها هستن خواستی برو اون مراکز

تنهایی نمیتونم برم.جایی نمیشناسم. خانوادمون به طب سنتی زیاد اعتقاد ندارن

جونم داره در میاد. صدام کلفت شده .گلومم انگار باچاقو برش زدن.وقتی قورت میدم اذیت میکنه. دیشب سردم بو ...

عزیزم فدات شم خوب شاید تو کلاس یکی انتقال داده 

کدوم شهری عزیزم

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم فدات شم خوب شاید تو کلاس یکی انتقال داده کدوم شهری عزیزم

تبریزم

تو کلاس کسی سرفه نمیکنه 

والاه دارم میمیرم😭 میدونم برم دکتر سرم مینویسه. اینجور بهترمیشم. اما پدرم تاشنیده مریضم عصبانی شده میگه من دکتر ببر نیستم

2824
2823
2791
2779
2792