2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تهش میشه اون یارو که همین چند روز پیش خودشو زنشو کشت 😐 افسردگی فقط عواقب داره اون هم از نوع خطریش

اما این ژست تنهاترین عقاب که جدیدا بعضی از جوونها که اندک گرایشی به هنر هم دارن برداشتن ظاهراً لدت داره 🤦( ادای افسردگی و نزدیکم نشو ) 

افسردگی یک بیماری و لذت بردن از هر بیماری خودش یک بیماری جدید ، مثل آرامش گرفتن از درد تتو تو حساس ترین  نقاط بدن ! همونا که کل سر و صورت رو تتو میزنن

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نمی دونم واقعا یه جورایی از عذاب کشیدن خودم خوشم میاد..

مازوخیسم هم داری اینا واقعا عاقبت خوبی ندارن درمان شی راحت میشی باور کن

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤
تهش میشه اون یارو که همین چند روز پیش خودشو زنشو کشت 😐 افسردگی فقط عواقب داره اون هم از نوع خطریشام ...

نه نه مریض من یه عقاب ندارم 😂 بیشتر از عذاب کشیدن روحی خودم خوشم میاد(بعضی وقتا)

ولی واقعا دلیلیشون برا تو کردن همه جاشون اینه؟😮

نمی دونم واقعا یه جورایی از عذاب کشیدن خودم خوشم میاد..

اینم از افسردگیته  منم  از تنهایی لذت میبرم چون هم افسردم هم درونگرام  و  دکتر کلا ۱دونه قرص تجویز کرد نگرفتم  خودم دوسدارم برم باشگاه  ولی  هی بخودم میگم فعلا ن چیزای دیگه مهم ترن حالا نمیدونم اینم از افسردگیه یا ن

نه💔ولی یه احساس لذتی بهم می ده نمی دونم انگار نمی خوام خوب شم🗿🗿

منن همین بودم 

همرو دیوونه کرده بودم رفتارای عجیب غریب ازم سر میزد تو تایپیکام هست  همیشه ارزوی مرگ میکردم همیشه

ولی دارم خودمو تغییر میدم

مازوخیسم هم داری اینا واقعا عاقبت خوبی ندارن درمان شی راحت میشی باور کن

راستیتش یه جایی راجع به یه چیزی خوندم به اسم سادومازوخیسم فک کنم اگه قرار باشه مرضی تو این حالتا داشته باشم این می شه  😑