2777
2789
عنوان

جاریم سوتی داد

511 بازدید | 15 پست

چند وقت پیش دورهم جمع شده بودیم راجع ب عروسیم صحبت میکردیم (عقدیم هنوز)

یهو جاریم گفت وای من از شدت استرس عروسی دیشب خوابم نبرد

والا منی ک عروسم اینقدر استرس ندارم

نمیدونم ترس و استرسش بخاطر چیه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب این که سوتی نیست 

منم واسه عروسی داییم استرس داشتم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به خاطر هیچی نیست فکرتو مشغول نکن من خودمم عروسی فامیل نزدیک بخوام برم فکرم خیلی مشغوله

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

خب چ ربطی داره منم واس عروسیه داداشم ی هفته خوابم نمیومد استرس داشتم دقیقا در همون حال عروس واس ارایشگاه خواب مونده بود

من استرسم لباسم بود خوب راه افتادن بود ارایشم بود استرس دامادی برادرم بود

واس خواهرشوهرم عروسیش استرس داشتم ک خوب راه بیافته

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

بیشتر شما سوتی دادی عروس خانوم 🤪

چه سوتی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چرا همش این تاپیک و تکرار میکنی

توهم زدیا

کلا همین ی دونس