2777
2789
عنوان

حس ششم بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 111 پست
آخه میدونی کجا بیشتر شک کردماز حرفاش ، حالش خوب نبود می‌گفت نمیدونم چمه چرا حالم بی دلیل بده کلا از ...

بهش بگو از خودش مراقبت کنه و حرز امام جواد اصلشو تهیه کنه و قرآن زیاد بخونه تا اگه طلسمی هست دور شه اگرم نیست حالش خوب میشه 

بهش تاکید کن به خدا نزدیک شه

و ممنونم از دعای گقشنگت ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم🥲😂آخریش هم بگووو کنکورو چیکار میکنم؟ بعد دیپلم شغلی هم پیدا میکنم؟

کنکور رو میزنی ب جاده خاکی 

با این تلاشت بیشتر تلاش کن

ی مدت بیکاری ولی اگه بیوفتی دنبالش قطعا گیر میاری

کنکور رو میزنی ب جاده خاکی با این تلاشت بیشتر تلاش کنی مدت بیکاری ولی اگه بیوفتی دنبالش قطعا گیر میا ...

ای من ری...م تو این زندگیییی 

امیدوارم 

ببین قول میدم آخرین سوالم باشه🥹

با خواهرش آشتی میکنیم؟ تقریبااا کییی

ای من ری...م تو این زندگیییی امیدوارم ببین قول میدم آخرین سوالم باشه🥹با خواهرش آشتی میکنیم؟ تقریباا ...

از زندگی راضی باش قطعا دلیله خوبی پشتشه 

چند نفرین مگه؟😂 بعد خواهر کی؟

آره آشتی میکنید ۳ هفته دیگه

۱۶ و خوردهسینا دوست داره ازدواج فک نمیکنم

ممنون

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته