پریزاد_99 مدیر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3416 عنوان حس ششم بیا | مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 111 پست من اقدام کردم آیا حامله میشم 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤ 1403/05/02 | 07:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لولوخورخورم عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1500 نه والا فقط میدونم که میتونم همین 😂 عزیزم🥲😂آخریش هم بگووو کنکورو چیکار میکنم؟ بعد دیپلم شغلی هم پیدا میکنم؟
ghorrrre15 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 548 آخه میدونی کجا بیشتر شک کردماز حرفاش ، حالش خوب نبود میگفت نمیدونم چمه چرا حالم بی دلیل بده کلا از ... بهش بگو از خودش مراقبت کنه و حرز امام جواد اصلشو تهیه کنه و قرآن زیاد بخونه تا اگه طلسمی هست دور شه اگرم نیست حالش خوب میشه بهش تاکید کن به خدا نزدیک شهو ممنونم از دعای گقشنگت ❤️
ghorrrre15 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 548 عزیزم🥲😂آخریش هم بگووو کنکورو چیکار میکنم؟ بعد دیپلم شغلی هم پیدا میکنم؟ کنکور رو میزنی ب جاده خاکی با این تلاشت بیشتر تلاش کنی مدت بیکاری ولی اگه بیوفتی دنبالش قطعا گیر میاری
لولوخورخورم عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1500 بهش بگو از خودش مراقبت کنه و حرز امام جواد اصلشو تهیه کنه و قرآن زیاد بخونه تا اگه طلسمی هست دور شه ... باهاش در ارتباط نیستم اصلا چطور بگم بهش🥲🫂💙
لولوخورخورم عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1500 کنکور رو میزنی ب جاده خاکی با این تلاشت بیشتر تلاش کنی مدت بیکاری ولی اگه بیوفتی دنبالش قطعا گیر میا ... ای من ری...م تو این زندگیییی امیدوارم ببین قول میدم آخرین سوالم باشه🥹با خواهرش آشتی میکنیم؟ تقریبااا کییی
ghorrrre15 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 548 باهاش در ارتباط نیستم اصلا چطور بگم بهش🥲🫂💙 ناشناس یجوری بهش برسون با خطه دیگه بعد بلاک کن
ghorrrre15 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 548 ای من ری...م تو این زندگیییی امیدوارم ببین قول میدم آخرین سوالم باشه🥹با خواهرش آشتی میکنیم؟ تقریباا ... از زندگی راضی باش قطعا دلیله خوبی پشتشه چند نفرین مگه؟😂 بعد خواهر کی؟آره آشتی میکنید ۳ هفته دیگه
لولوخورخورم عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1500 از زندگی راضی باش قطعا دلیله خوبی پشتشه چند نفرین مگه؟😂 بعد خواهر کی؟آره آشتی میکنید ۳ هفته دیگه ان شالله دو نفر منظورم من و اونه😂خواهر همین پسره گوزوعهههه خداکنهههه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25223 ۱۶ و خوردهسینا دوست داره ازدواج فک نمیکنم ممنون اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ghorrrre15 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 548 ان شالله دو نفر منظورم من و اونه😂خواهر همین پسره گوزوعهههه خداکنهههه خواهرم وقارتو حفظ کن 🤣
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15780 خواهرم وقارتو حفظ کن 🤣 میشه بگی کراشم ریپلای میکنه یا حرف میزنیم ؟کی؟ممکنه باهاش باشم ؟
ghorrrre15 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 548 میشه بگی کراشم ریپلای میکنه یا حرف میزنیم ؟کی؟ممکنه باهاش باشم ؟ خدایش دنبال ریپلای ی پسری؟ باز میگفتی بهم میرسیم یه چیزی حس خوبی بهش ندارم
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15780 خدایش دنبال ریپلای ی پسری؟ باز میگفتی بهم میرسیم یه چیزی حس خوبی بهش ندارم دوسش دارم خو مرحله اول حرف زدنه دیگه 🤣