2777
2789
عنوان

حس ششم بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 111 پست
یعنی چی با الکترونیک سروکار داره ؟ مثلا چه کاری؟نحوه اشناییمون چطوره؟ زمانش؟حالا یعنی کراشم هست یا ن ...

شغلش مرتبطه مثله الکترونیک فروشی یا مهندسیش یا تعمیر کار 

به صورت اتفاقی در تاکسی 

نه هنوز تو رو ندیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اردیبهشتی لاشیه ببخشیدا 😂آخه کی واسه اون دعا میگیره اما یکم تو چشم و نذره یکم قربونی براش بکشید

اره😐😐😐

اییی 

واای من پیش یه خانومه فا ل گرفتم گفت سنگینی ‌و دعا داره واسه همین بینتون درست نمیشه بقیه حرفاشم درست در اومد واسه همین موندم توش

اره😐😐😐اییی واای من پیش یه خانومه فا ل گرفتم گفت سنگینی ‌و دعا داره واسه همین بینتون درست نمیشه بق ...

فال ی چیزه احتمالیه نباید زندگیتو با اون بنا کنی 

سعی کن به خودت برسی حتما یه مصلتی از طرف خدا توش هست که بینتون جدا افتاده

منم از ی نفری خیلی وقته دور افتادم و باهم قهریم چند بار به مو رسیده بود که باهم آشتی کنیم ولی نشد من بجای غم و غصه خوردن خودمو از نو ساختم و به خدا نزدیک شدم و بااینکه ناراحتم ازش دور شدم ولی باعث شد این ماجرا من خیلی خیلی رشد کنم خیلی قوی تر بشم خیلی شاد تر  پس حتی ناراحت کننده ترین اتفاقا رو هم بپذیر حتما دلیلی داره نه فقط طلسمو این حرفا

شغلش مرتبطه مثله الکترونیک فروشی یا مهندسیش یا تعمیر کار به صورت اتفاقی در تاکسی نه هنوز تو رو ندیده

گل خوشگلم نمرمم؟دوسم داره سینا؟ازدواج هست با سینا؟

@ghorrrre15  

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

فال ی چیزه احتمالیه نباید زندگیتو با اون بنا کنی سعی کن به خودت برسی حتما یه مصلتی از طرف خدا توش هس ...

آخه میدونی کجا بیشتر شک کردم

از حرفاش ، حالش خوب نبود می‌گفت نمیدونم چمه چرا حالم بی دلیل بده کلا از زندگی ناامید بود آخه قبلا واسشون اینکارو کرده بودن انکار دشمنی دارن باهاشون 

منم ادامه ندادم باهاش دیگه ترجیح دادم تو تنهایی انقد غصه بخورم براش ولی دیگه باهاش نباشم الآنم میتونم خودمو قانع کنم ولی بعضی وقتا زیاد بهش فکر میکنم🫠

امیدوارم یکی که خوشبختت می‌کنه بیاد تو زندگیت🫶🏻