2777
2789
خواهش می کنم اگه کسی فوق تخصص خوب گوارش میشناسه بهم معرفی کنه اسید معده برگشت خورده تو مری و مری ورم ...

دکتر امیر حسین سجادیه

خ سمیه بین مفتح و فرصت نبش رامسر پلاک 162 طبقه دوم

88302338

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌دکتر بابک نوری نیر کارش عالیه واقعا...آدرسش مفتح خیابان میرعماد هست...الان شماره مطبش رو ندارم اما از اطلاعات بیمارستان مهراد   ۸۸۷۴۷۴۰۱    که شمارشو دادم‌مطبش زو بگیر..‌منو آندوسکوپی کرد مادرم رو هم‌آندو و کلونوسکپی هیچی نفهمیدیم...کارش واقعا عالیه فقط تنها ایرادی که داره مطبش معطلی داره واسه همین اولسن وقت صبح زود بگیر...اما وقت هایی که واسه آندو میده خیلی دقیقه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

دکتر حق ازلی و دکتر زالی کلینیک بهبود

رفلاکس رو جدی بگیر

احتمال اینکه تبدیل ب زخم مری و معده بشه خیلی زیاده

پرهیزات غذایی زیادی داره

دكتر زهرا مرادي،بين فلكه سوم و چهارم تهرانپارس،نرسيده به خيابان حجر بن عدي،جنب تالار جمشيد ،ساختمان ٤٣٧ طبقه پنجم،
٧٧٠٤٢٠٧٠
٧٧٠٤٢٠٨٠

اینم طب سنتی هستش و حدود ۴۰روز درمان سنتی رو شروع کردیم داریم جواب میگیریم

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

دکتر محمد کلانی بهترین فوق تخصص در زمینه گوارش و کبده

خیلی دکتر خوبی هستن پیشنهاد میکنم حتما پیششون برید .اینم ادرسش:

اینم پیج اینستاشون :https://www.instagram.com/dr_kalani/
خیابان ملاصدرا.شیخ بهایی شمالی.تقاطع صایب تبریزی.برج صبا.ط۱.و۱۴

دکتر محمد کلانی بهترین فوق تخصص در زمینه گوارش و کبده خیلی دکتر خوبی هستن پیشنهاد میکنم حتما پیششون ...

آره واقعا خیلی دکتر خوبیه مامان منم رفت پیش اون الان حالش خیلی خوبه همش بالا میاورد عصب معدش مشکل داشت