2821
2789
عنوان

یکیو دارم ک🙂

117 بازدید | 12 پست

هر ساعتی زنگش بزنم شده حتی الان ساعت ۳ شب از خواب بیدار بشه و ناز کنم نازمو میکشه و هم باهام خوش اخلاقه و کافیه جون بخوام:)

وقتی ک پریودم ارزوش این میشه ک پول بزنه برم خرید خوراکی و همش نگرانمه و ب فکرمه و هی میسپره ک هرچی شد هر ساعتی بزنگ من جواب میدم!

ک سکوتمم میخونه...

ک مهربونترینه حاضره جونشو بده فقط لبخندمو ببینه

خرترین حالتمو ک  شاید اگه خودمم اسنجور باهام رفتار میشد خودمو تحمل نمیکردم ولی اون موند و مهربونترینننن ادم دنیامه

الانم ک پریودم و با اینکه اکسمه سپرده  دارومو بخورم  و خیلی مواطب خودم باشم و یه ذره هم درد داشتم یا دلم خواسته یکم یکی نازمو بکشه زنگش بزنم  پیشش وقت بگذرونم حتی اگه ۵ صب یود:)...

و صد البته حیف ک اکس همیم و  اکس هم ، هم میمونیم...و قراره یه روزی کاملا از زندگی هم بخاطر ازدواج محو شیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زنگش میزنم شبا گاهی از خواب ک مپیره اولین حرفش اینه جان؟ جانم عزیزم

چیه درد داری

چیشده؟ آنلاین شم؟

و مابین این مکالمه هاش هم همششش صدای یوس هست  

تنها مردیه ک عشقشو ب منه دختر سخت اعتماد ثابت کرد..

چرا گلم وقتی اینقد خوبید باهم، مشکل چیه؟

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

نقص جسمی داشت ک من اگه کنار میومدم خونوادم کنار نمیومدن برای ازدواج و اینکه دوتامون خیلی از هم دوریم و البته تفاوت فرهنگی و...

همیشه خیلی چیزا هست ک‌مهم تر از عشقن

البته اون‌عاشقمه ولی من ب عنوان‌ادم‌خوب دوستش دارم:) و برام جذابه

واقعا روتون میپشه ب پسر غریبه بگین پریودین ؟ یا شما خیلی بالائید یا ما پائینیم

ما ب هپه نگفتیم

اون یه مدت شریک احساسیم بود و من اگه رابطه ی خوب میخواستم باید بهش میگفنم ک همچین نواسانات هورمونی تو بدن من دخ میده و گاهی شاید نا مهربونی کنم

ک اونم بتونه درکم کنه بعدشم عزیزم منی ک پریودی خیلی سختی بخاطر سندرم پی ام اس و تنبلی تخمدان و کیست دارم معلومه ک باید بدونه وقتی ک  من اینقدر داغونم و اون تو اون موقعیت توقع نرمال بودنمو داشته باشه نمیشه

ادم نگه رابطه اش شکراب میشه

ولی ب هر حال ما بد شما خوب😊

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792