2789

من یک جلسه برای لیزر رفتم 

اول اینکه قبل عید که من رفتم اصلا تابلو نداشت و این خودش یه ضعف بزرگه .مگه مجوز نگرفتن یا چی

برخورد اپراتور لیزر خوب بود 

دستگاه رو نمیتونم دقیق نظر بدم ولی به اندازه دستگاه های شاتی مثل کندلا قوی نبود (چون سابقه لیزر با کندلا هم داشتم )

منشی ها به شدت بی ادب بودن و به زور میخواستن واسه سری بعد تایم برام بذارن .ماه بعدشم دو سه بار مدام زنگم زدن و مزاحم شدن که بیا وقت بگیر

محیطشم زیاد شیک و پیک نبود

سری قبل ترم که یه جا دیگه بودن یک جلسه پلاژن برای زانو و ارنج رفتم که اون دیگه افتضاح تر از این سری بود . تو یه اتاق یه پرده کشیده بودن اینور لیزر اونور پلاژن .اصلا حریم شخصی درست رعایت نشده بود .نتیجه ای هم تو اون یه جلسه نگرفتم

تو پیجشونم چون تو کامنت ها ازشون انتقاد کردم بلاکم کردن ! خلاصه دیگه محاله پامو تو کلینیکشون بذارم . 

از همه بدتر اینکه هر دو سری یه دونه پزشک تو کلینیک نبود !یه سری دختر جوون و نابلد فقط اونجا گذاشته بودن

خدایا شکرت❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شعبه جدیدشونه ؟یا کلا یه کلینیک دیگست که شباهت اسمس دارن ؟نه من شعبه سعادت اباد رو رفتم .دستگاه لیزر ...

من اونی میگم که یکی تو شیراز شعبه دارن یکی تهران شهرک غرب 

نه تشابه اسمیه 

من یک جلسه برای لیزر رفتم اول اینکه قبل عید که من رفتم اصلا تابلو نداشت و این خودش یه ضعف بزرگه .مگه ...

پس چرا آنقدر رضایت دارن 

بعد فیلم گذاشته بودن اتاق داشتن برای لیزر که 

پرده نبودش 

پس چرا آنقدر رضایت دارن بعد فیلم گذاشته بودن اتاق داشتن برای لیزر که پرده نبودش

متنی که نوشتم رو درست نخوندین 

گفتم جای قبلی که بودن پرده کشیده بودن یه طرف لیزر یه طرف پلاژن تو یه اتاق 

این جای جدید دیگه اصلا اتاق نیست . یه قسمت بزرگه با پرده از هم دیگه جدا شده لیزر انجام میدن 

میخواین امتحان کنین شاید شما راضی بودین 

خدایا شکرت❤️

متنی که نوشتم رو درست نخوندین گفتم جای قبلی که بودن پرده کشیده بودن یه طرف لیزر یه طرف پلاژن تو یه ا ...

خب دیگه منم میگم که تو استوری هاشون اتاق های جدا هستش 

لیزر الی افتضاحه شعبه پاسدارانو رفتم ی عالمه دختر جوون گذاشته اونجا ک فقط گوشتو ببرن پول بگیرن لیزر و پلاژن رفتم هی میگفت جوانساز باید بزنی تا اثر کنه هی الکی پول اضافه میکردن یه لوسیونم به زور میخاست بده بهم ۷۰۰ تومن گفتم دارم نمیخوام اول ی قیمت میدن موقع حساب کردن ی چیز دیگس واقعا نرید گول تبلیغات نخورین حال بهم زن بودن واقعا