2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لبش پاره شد از این زخم کلی خون رفت نمیتونه مثل ادم راه بره میدوه فقط

عزیزم🥹😍😂

بچس دیگه چیزای تیز و فقط از جلو پاش بردارید

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

بچه هم نیست ۷ سالشه یکم دقت نداره همیشه زخمی و کبوده حالا کی خوب بشه این خدا داند نزاشت یخم بزارم

پسرا کلا تو این سن تا زمانی که یکم بزرگتر شن اکثرا شیطونیشونو دارن بعد یه دفعه اروم میشن

اگه بعدا درد داشت خودش بهت میگه براش یخ بذاری

پسرا کلا تو این سن تا زمانی که یکم بزرگتر شن اکثرا شیطونیشونو دارن بعد یه دفعه اروم میشناگه بعدا درد ...

دختره عزیزم دختر ارومیه فقط بلده بدوه نمیتونه راه بره، کاش فردا بادش بخوابه بتونه غذا بخوره

دختره عزیزم دختر ارومیه فقط بلده بدوه نمیتونه راه بره، کاش فردا بادش بخوابه بتونه غذا بخوره

وای من فقط لب و لپ ازش دیدم و ازونجایی که گفتین فقط بلده بدوئه گفتم حتما باید پسر باشه😂🤭

عزیزم تا فردا انشالله خوبه خوب میشه، بچه ها هم زخماشون زودتر ترمیم میشه و هم خودشون انقدر درگیر بازی و شیطنتن و توو دنیای خودشون غرقن که زود فراموش میکنن اینچیزارو

تا فردا حتما بهتر میشه اگه نشد کمپرس سرد بده دستش خودش بذاره اگه نمیذاره شما براش یخ بذاری

وای من فقط لب و لپ ازش دیدم و ازونجایی که گفتین فقط بلده بدوئه گفتم حتما باید پسر باشه😂🤭عزیزم تا ف ...

ممنون عزیزم انشاالاه با دعای شما زودی خوب بشه ، انشاالله بچه ها همیشه تنشون سلامت باشه 💗💗

ممنون عزیزم انشاالاه با دعای شما زودی خوب بشه ، انشاالله بچه ها همیشه تنشون سلامت باشه 💗💗

انشالله عزیزدلم      

دخترت خوبه الان؟

بچه همینه دلت کرفته یه کم گریه کن خالی شی،

روز عاشورا جای نذری میدادن بچها هوس کردن براشون گرفتم یهو از دستش افتاد ریخت رو سیته و گردنش،سوخت بعدشم داد و گریه،کل خیابون جنع شدن دورمون،فک کن من بدتر از بچه گریه میکردم بچه منو دید اروم شد