2777
2789
عنوان

دکترم دیروز گفت سقط کن

764 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خبلی ناراحتم از دیروز دارم گریه میکنم رفتم سونو گف بچت رشد نکرده و ضربان نداره هفته دهم هستم ولی گف هفته ششم نشون میده رفتم دکترم گف فلان قرصارو بخور دفع بشه از دیروز عزا گرفته گریه میکنم چشام باز نمیشن از شدت کریه دیروز لک بینی داشتم امروز خونریزی کم دارم

چکاکنم؟امیدی هست؟

خدایا به امید خودت 

متاسفم 😔😔😔😔 خیلی سخته ..

با مصرف قرص خونریزی کردی؟

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اگه مشکلی باشه خودش دفع میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اکثر جنین هایی که تو هفته های کم از بین میرن دچار اختلالات کورموزمی هستن دکترم نمیرفتی خودت می افتادی رو خونریزی چون مرده بوده ولی بهتره که قرصا بخوری تا خوب دفع بشه چون هر چیزیش بمونه برا سلامتی خودت ضرر داره

عزیزم منم جدیدا سقط داشتم . حال و روزتو خوب میفهمم . من بدون قرص خودش سقط شد . منم انقدرررررر گریه کردم که چشام باز نمیشد . 

عزیزم اکه بدون قرص دچار خونریزی شدی و درد هم داری ، فعلا قرص نخور . چون شاید بدنت بتونه خودبخود و بدون عوارض قرص سقط کنه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

عزيزم واقعا متاسفم

وقتي رشد نكرده متاسفانه اميدي نيست

سعي كن روحيه اتو حفظ كني اين تنها راهه

توكلت به خدا باشه ازش بخواه كمكت كنه

پياده روي داشته باش

گل گاو زبان و چاي زعفران و دم كرده گل سرخ و عسل حتما بخور

اگه دكتر بهت شياف داد استفاده كن و احتمالا دچار تهوع و ببخشيد اسهال ميشي كه طبيعيه و جاي نگراني نيست واكنش بدنه به شياف سايتوتك

به تغذيه ات خيلي برس تا ضعيف نشي

گوشت گوسفندي كه گرمه مصرف كن

كمرتو گرم نگه دار و دوش آب گرم بگير

اميدوارم اين دوران به راحتي برات بگذره و در آينده صاحب يه ني ني خوشگل بشي😍

روزگار به من آموخت كه هيچ چيز از هيچكس بعيد نيست

منم این اتفاق رو پشت سر گذاشتم میتونم درک کنم غم و ناراحتیتو ولی خوب کاریه که شده صبور باش و محکم ان شاا... بچه بعدی فقط برای بارداری بعدیت زیر نظر دکتر باش یا ازش بخواه آزمایشهای سقط رو برات بنویسه

صبح میشه این شب، باز میشه این در 

[QUOTE=45523578]عزیزم منم جدیدا سقط داشتم . حال و روزتو خوب میفهمم . من بدون قرص خودش سقط شد . منم انقدرررررر گریه ک ...[/Qچند روز بعد سقط پاک شدی؟

این نیز میگذرد..........مثل زندگی
[QUOTE=45523578]عزیزم منم جدیدا سقط داشتم . حال و روزتو خوب میفهمم . من بدون قرص خودش سقط شد . منم ا ...

من ده روز بعد پاک شدم . روز اول خونریزیم خیلی بود ، طوری بود که اصلان نمیتونستم وایسم چون تمام لباسام کثیف میشد ولی روز بعدش تبدیل به یه خونریزی مثله قاعدگی شد و بعد از ده روز کلا پاک شدم .

یک ماه بعد رفتم سونو که ببینم بقایا مونده یا نه که دکتر گفت یه سری بقایای نامنظم دیده میشه و رفتم دکتر زنان بهم گفت برو ازمایش تیتر بتا بده اگه زیر ده بود ، دیگه مشکلی نیست و با قاعدگی بعدی دفع مبشه که خدارو شکر عدد بتام هشت بود . و ال دی برام تجویز کرد که به موقع پریود بشم. 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩