خیلییی تو این سایت اسم ایشونو به عنوان یه زن خیلییی زیبا دیدم ولی امشب یه عکس از ایشون دیدم خیلییی تعجب کردم واقعاااا انقد از زیباییش میگن این خانومه؟!
زیبایی از نظر هرکس فرق داره از نظر من کسی ک عیب بزرگی تو چهرش نباشه زیباس هانده ام قیافش عیبی نداره واقعا
بهتر از این فیکاس
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ایشونم زیبای طبیعی نیستپر از ارایش و تزریق چربی و فیلز لب و کامپوزیت دندان و رنگ مو و بوتاکس و فیلز ...
ن اونقدرا فیک نیست قبل این تزریقام خوشگل بود ولی هرچیه طبیعی کار کرده
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اره چون طبیعی کار کرده اکثزافک مبکنند نچراله.تمیگم زیبانییس.زیباست ولی زیباییش طبیعی نیی
❤️