رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 عنوان بیاین 37 بازدید | 4 پست عروس شدن چه حسی داره از خوبیاش بگید دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1403/05/02 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoyeeshgh عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3771 عالیههههه فقط اینکه مادرشوهرت جلوماشیبن میشینه این بده 😒😒 میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 عالیههههه فقط اینکه مادرشوهرت جلوماشیبن میشینه این بده 😒😒 چه اشکالی داره احترامش واجبه 😂 دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
banoyeeshgh عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3771 چه اشکالی داره احترامش واجبه 😂 خدایی؟من اصلا دوست ندارم ولی میره جلو میشینیه میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 خدایی؟من اصلا دوست ندارم ولی میره جلو میشینیه اره خب هرکی یجوریه من که شوهر ندارم ولی بلاخره اون مادرشه جایگاهش ازمن بالاتره و کلی بامن فرق داره پس سعی میکنم سازگاربشم باهاش😂💅 دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.