2789
عنوان

سماور

191 بازدید | 26 پست

سلام به همه خوبین من همونی هستم که در مورد گچ سماور پست تکراری میذاشتم من پودر جرمگیر کندو رو یکشنبه من دو بار خریدم و یکیشو همون روز استفاده کردم یکیشو دوشنبه دومیشو ریختم که کل گچ از بین بره ولی رنگ سماور و ابش عوض شد عکس پایینی مال یکشنبه اس 

عکس پایینی هم مال دوشنبه اس یعنگی دیروز میخو

عکس پایینی هم مال دوشنبه اس یعنی دیروز میخواستم بدونم کسی میدونه این درست میشه یا نه؟؟؟

من خیر سرم دیروز یه پودر خارجی خریدم ولی یه دوننه هم مصرف نکردم توش پنج بسته داره و باید فردا برم پس بس بدم خدا کنه پس بگیره ازم 

خواستی چای دم بزاری چند ثانیه ایی صبر کن تا ابجوش از قل بیافته اینطوری چای زلال میشع ....چند مدت بعد خودش درست میشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سماورت و پر آب کن بزار بجوشه آب و بریز دور چند بار این کارو انجام بدی درست میشه

سلام عزیزم من دیشب سماورو بعد پودر شستم و پر اب کزدم ولی شام خوردنی ابو ریختم دور و یه کم سماورو اب ریختم چایی هم که دم کرده بودم ممامانم ریخت دور و من تو چایی حساسم ولی چیزی نگفتم مامانم نمیدونه دوباره پودر مصرف کردم گفتم فقط یه بار پودر زدم 

سلام عزیزم من دیشب سماورو بعد پودر شستم و پر اب کزدم ولی شام خوردنی ابو ریختم دور و یه کم سماورو اب ...

اره همینه ۳ یا چهار بار باید بجوشه بریزی دور ما هم چایخور شدید هستیم کلا هر جا من باشم اونجا چای با منه

چای هم فقط چای سماور بهم میچسبه نه کتری نه چای ساز

سلام عزیزم یعنی زیرشو کم گنم بعد دم کنم?

نه کلن خاموش کن در حد چند ثانیه صبر کن تا گچ معلق در اب ته نشین بشع ....موقع چای ریختن هم یا زیرش خیلی کم باشه یا باز هم چند ثانیه ایی خاموشش کن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره همینه ۳ یا چهار بار باید بجوشه بریزی دور ما هم چایخور شدید هستیم کلا هر جا من باشم اونجا چای با ...

باور کن من فقط میخواستم گچ وسط سماورو از بین ببرم چون ته سماور سفیدک داشت و همه اش باید میشستم به نظرت تا نصف پر کنم سماورو چند بار یا کلا باید پر کنم بعد بریزم دور؟؟

یعنی وقتی خاموشه دم کنم؟؟؟؟

بله .....ولی اگه چند بار هم اب رو بجوشونی و بریزی دور هم گچ های معلق می چسپن به دیوارهاش و مشکلت حل میشه

باور کن من فقط میخواستم گچ وسط سماورو از بین ببرم چون ته سماور سفیدک داشت و همه اش باید میشستم به نظ ...

من با سیم می سابم تمیز میشه و اب جوش هم کدر نمیشه

باید یه نمه دیواره سماور از براق و تمیزی در بیاد و سفیدک بزنه

بدبختی دیواره هاش تمیز شده یه غلطی کردم توش موندم حالا خدا کنه پودر خارجی رو طرف ازم پس بگیره 

من با سیم می سابم تمیز میشه و اب جوش هم کدر نمیشه

عزیزم این گچش با هیچی کنده نمیشد چند روز پیش خواستم سماورو بشورم کف سماور ترک داشت و یه کم گچش در اومد تو عکس اولی وسط سماورو ببینی کفش معلومه ولی با پودر دوم سماور برنزه شده