2777
2789

بیست سالمه معلمم دانشگاهم میرم 

زبان خوندم کامپیوتر قران شنا 

تو شطرنجم مقام دارم 

خطاطیم میتونم کنم 

خودم نظری ندارم ولی اقوام میگن خیلی زیبایی 

نماز اینام میخونم چادرم میپوشم اینارو گفتم بدونید با خدا ارتبلط دارم 

همه اینارو گفتم نگید اینچیزارو انجام بدم 

ولی یه افسرده ام 😔😔😔 خیلی حالم بده خیلیییی 

دلم میسوزه به خودم به خانوادم به دانش اموزام 

هرلحظه قابلیتشو دارم اشکام بریزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی داره بهت میگه سبک  زندگی ات اشتباهه

یعنی داری مسیری رو میری که مال تو نیست و برخلاف طبیعت وجودیته

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

با این همه آپشن و افتخارات شما باید مارو نصیحت کنی من غلط بکنم چیزی بگم شما تو اوج موفقیتی الان بزنم ...

شکست عاطفی بدی خوردم 😔😔😔 

مدتها میگذره اما خوب نشدم 

روحم نابود شده

شکست عاطفی بدی خوردم 😔😔😔 مدتها میگذره اما خوب نشدم روحم نابود شده

شکست عاطفی!!! بابا پ من چی بگم نصف ایران رو گشتم برای ازدواج آخرم هیچی ب هیچی اینقد نشد یا جواب منفی شنیدم که نگو آره آدم داغون میشه ولی بر میگرده فقط نه آخری ک شنیدم از همه بیشتر طول کشید تا عادت کنم چون واقعا ازش خوشم آمد. خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن فراموش میکنی