2777
2789

سلام دوستان. من باید اناکساپارین 4000 بزنم ولی داروخانه هر سری 15 تا بیشتر نمیده. البته من همیشه از یه داروخانه میگیرم. میگن باید استعلام کنن و ... برگه های دفترچم تموم شده دیگه انقدر هی باید بدم دکتر بنویسه و برم 15 تا بخرم.

شما آیا تازگی خریدید؟ شما هم این تعداد میخرید؟ اگر بیشتر میده کدوم داروخانه؟

من امپولش رو یه مدت استفاده میکردم. با دفترچه تامین هر دفعه 30تارو میداد . در واقع ماهی 30تا. داروخانه ش توی دزاشیب بود دقیق یادم نمیاد

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور

ببین عزیزم تا جایی که میدونم این آمپول روزانه میدن مثلا یه نفر یکم ماه میره 30 تا میخره دیگه تا سی ام ماه بهش نمیدن چون به تعداد روزانه حساب می کنن بهت میدن. 

بعد از سی ام میری یه دوز دیگه میخری.

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرمنم چهارشنبه رفته بود پنجاه تا امپول پروژسترون و امپول انكوسپارین بگیره داروخونه نمیداد میگفت باید دكتر پشتش  بنویسه امضا كه دكترمم نبود شوهرمم گفت دوهفته پبش از داروخونه دیگه گرفتیم مریضم استراحت مطلقه به اینا نیاز داره نمیدی میرم جایی دیگه پولشم كم نمیشه كه هرسری با بیمه دویست و خورده ای دیگه طرف دید اینجوریه داد... 

من در آغوش امن خداوندم😊
مرسی بچه ها پس همه جا همینه روزی یدونه میدن

سلام عزيزم اگر منظورت آمپول سلكسان من ٢٠ تا دونه دارم كه خارجي و تازگي دكتر مال خودمو قطع كرده حالام زير قيمت ميفروشم 

خواستي به من تو تل گرام پيام بده 

09125232956