2777
2789

اره متاسفانه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرالو ندادخیلی بی معنی بود اخرش میگف کجاس قطعامیبخشیدش مادرش قسم خورده بودچرتباید جوری بچهلمون رو تربیت کنیم خدایا ک بخاد بره خونه پسر غریبه

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

از کجا دیدی؟ من کل تلگرام رو گشتم پیداش نکردم😕

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

از کجا دیدی؟ من کل تلگرام رو گشتم پیداش نکردم😕

بزار الان میدم بهت لینکشوclubfiilm بزن رو ذربینه اینوبنویس خودش کانالش میاد توش بزنی بی بدن میادبرات خلاص

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

چرالو ندادخیلی بی معنی بود اخرش میگف کجاس قطعامیبخشیدش مادرش قسم خورده بودچرتباید جوری بچهلمون رو تر ...

مرتیکه خر جسدو تیکه تیکه کرده انداختت اشغالی چجوری روش میشد بگه اگرم میگفت مگه مادره رضایت میداد

بزار الان میدم بهت لینکشوclubfiilm بزن رو ذربینه اینوبنویس خودش کانالش میاد توش بزنی بی بدن میادبرات ...

وای خیلی ممنونم عزیزم🫂💛

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

مرتیکه خر جسدو تیکه تیکه کرده انداختت اشغالی چجوری روش میشد بگه اگرم میگفت مگه مادره رضایت میداد

خیلی بی فکر بودک فک میکردد میتونه قسر دربرهراستی این براکدوم شهربوده داستان واقعیش

ریخته ککانال film_newses

مرسییی💛

اره تو تلگرام دیدم اینم لینکش @Serialiraniz

اره پیداش کردم الان ممنون💛