2777
2789
عنوان

حاملگیییی

145 بازدید | 11 پست

سلام خانما

میخام برای دو قلوزایی اقدام کنم تحت نظر دکتر . بنظرتون چند درصد امکان داره دو قلو بشه 

ای وی اف نه هاا میخام طبیعی و از طریق دارو و اینا دو قلو باردار شم میشه بنظرتون؟؟ 

اگ خودتون یا اطرافیانتون تجربه دارید ممنون میشم بگید چیا مصرف کردید قبل اقدام ...

سنجد خیلی تاثیرگذاره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم یه قرصی هست واسه چند قلو زایی 

من بیمارستان بودم یه خانومه اومده بود پنج قلو باردار بود خواهرش میگفت واسه تنظیم شدن پریودی رفته دکتر  ولی دکتر اشتباهی یه قرصی داده که باعث شده پنج قلو باردار شد  اومده بودن سه تاشو سقط کنن دوتاش بمونه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

فکر کنم یه قرصی هست واسه چند قلو زایی من بیمارستان بودم یه خانومه اومده بود پنج قلو باردار بود خواهر ...

عهمه ایشالا امکانش باشه منم ۲قلو باردار شم 

عاشق ۲قلوم😁

یعنی هر ماه سونو برم؟

هرماهی که قرص کلومیفن میخوری روز ۱۳ سیکل یا اگه دوره ات بیشتر از ۲۸ روز هست دقیقا وسط سیکلت برو ببین چندتا فولی غالب با چه سایزی داری تا آمپول هاش سی جی بزنی برای آزادسازی و بعد هم چند شب یک شب درمیون اقدام داشته باشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز