ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله من خودم پسر اولم تو هفته ۴۱ بدنیا اومد. اونم درد نداشتم و سرش هم کاملا بالا بود اصلا تو لگن نیومده بود با زور آمپول فشار تا ۸ سانت رفتم که پسرم مدفوع کرد و مجبور به سزارین شدم.
مامان من خیلی سخت زایمان بوده ولی من زایمانم خیلی راحت بود اصلا نترس از زایمان طبیعی...من خودم خیلی میترسیدم به هر دری زدم که سز کنن اخرشم شد طبیعی ولی الان خیلی راضیم که طبیعی شد...درداش واقعا قابل تحمله...برامن که اینجوری بود...البته کاری که من کردم تخم شود دم کردم خوردم دوسه روز و روغن کرچک روند زایمانم خیلی سریع پیش رفت جوری که نه و نیم شب من رفتم بیمارستان برا نوار قلب اصلا درد نداشتم ماما گفت برو خونه وضعیتت خوبه رفتم خونه دردام شروع شد ولی خیلی کم ساعت یک و نیم رفتم بیمارستان ماما بهم گفت تو چرا الان اومدی برو خونه درداتو تو خونه بکش صبح بیا اونموقع باید زایمان کنی الان اول درداته....بعد گفت حالا بزار یه معاینت کنم ببینم یه سانتم بازی یانه یهو معاینه که کرد گفت موقع زایمانت ده سانت بازی ساعت دو هم بچم دنیا اومد...به همین راحتی...حالا نمیدونم تاثیر تخم شود و کرچک بود یا کلا زایمان همینقدر راحته