2777
2789
عنوان

چرا من درد زایمانم شروع نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3628 بازدید | 37 پست
نگو توروخدا

آره والا. سه روز از 41 گذشته بود زایمان شد دوستمون. طبیعی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش منم اصلا درد نداشتم با امپول فشار.۴۰ هفته یک روز زایمان کردم.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا
من تجربه طبیعی داشتم.اگه بتونی و واقعا لگنت آمادگی داشته باشه عالیه.انگار رفتی بیمارستان آمپول زدی و ...

خخخ.خوب من ترسوأم فکر طبیعی رو هم نمیتونم بکن.خصوصا که مامانم تا مرز سز میرفته بعد به زور طبیعی بدنیا میاورده.

منم چن روز دکترم نبود.خیلی استرس کشیدم که اون روزا دردام شروع نشه.خداروشکر وقتی دکترم اومد رفتم گفت برم بستری بشم برای زایمان.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا
خخخ.خوب من ترسوأم فکر طبیعی رو هم نمیتونم بکن.خصوصا که مامانم تا مرز سز میرفته بعد به زور طبیعی بدنی ...

منم مادرم ما را سزارین کرده.ظاهرا نمیتونسته طبیعی.یعنی منم مثل اونم؟

یعنی انقدر راحت

نه به این راحتی.میگم بستگی به دهانه رحم داده.من مادرزادی دهانه رحمم شل و نرمه.جوری که الان سرکلاژ شدم.لگنمم بزرگه و جادار.برا قبلی سر یه ساعت زایمان کردم.حالا بسته به هر شخصی فرق میکنه.ولی زایمان طبیعی یه آرامش خاصی داره

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
اکثرا میگن دختر به مادرش رفته.یعنی اگه راحت زایمان کنه شما هم مثل اونید اگه سخت هم باز به مادر میرید

نه من مادرم سخت زایمان کرده.جوری ک دومی و سومیشو سزارین شده ولی من این مدلی نیستم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+