2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان عمل بشه خیلی خوبه بچس زود خوب میشه

من ۲۰ سالمه لوزه هام اذیتم میکنه و عمل تو بزرکسالی سخته ولی تو سن کم راحته چون بافتش زود ترمیم میشه

ی روزی اینجا می‌نویسیم ک به عشقم رسیدم😍😍💜(1402/11/2)
نمیدونم والله

ببین اسم دکترش یادم نیست ولی یه بیمارستان هست تو خیابون نوفلوشاتو تا اون جایی که میدونم مال دوتا برادر بود یکیشون دکتر گوش و حلق و بینی ازون وقت بگیر ما که تا عمرداریم دعاش میکنیم

LOST IN THE OCEAN OF DARKNESS 🌊

انشاالله عمل راحتی رو پشت سر بزاره و حالش زود خوب بشه به این فکر کن اگع عمل کنه دیگه اگر دور از جون سرمابخوره گلودرد نداره و ورم نمیکنه گلوش من 15 سالم بود عمل کردم از اون موقع دیگه یادم نمیاد تو سرماخوردگی یام اذیت شده باشم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤😭

ببین اسم دکترش یادم نیست ولی یه بیمارستان هست تو خیابون نوفلوشاتو تا اون جایی که میدونم مال دوتا برا ...

کلی دکتر بردم عزیزم خوب نشد الانم مدارس شروع میشه باز بدبختی هام شروع میشه

سلام عزیزم کاش ببینید 

بردید رسول اکرم پسرتونو ؟

منم وقت دارم این ماه همونجا میگن دانشجو عمل میکنه و این موارد کلی استرس گرفتم من ۲۰ سالمه 

میشه اگر رفتید اونجا تجربیاتتونو بگید 

بله عمل گردم خوب شد عملش اصلاااااااااااااا راحت عین آب خوردنه

ممنونم گلم اره دیگه کامنت منو دیر دیدید همون موقع رفتیم عمل کرد بچم ولی خیلی لاغرشد زیاد نمیخوره حتی بستنی هم زیاد نمیخوره بزور غذادادم   واینکه سینه اش خس خس داره

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز