من 19 سالمه تا حالا ن نیاز ج.نسی داشتم ن عاطفی حتی رل هم نزدم تا حالا چون اصلا میلی ب این چیزا ندارم حتی پ.ورن هم نگاه نکردم و نمیکنم چون نیازی ندارم الان مامانم سر اینکه هر خاستگاری میادو رد میکنم اعصابمو خورد میکنه و هی میگه هم سنای تو نامزد دارن تو چرا همرو رد میکنی من اصلا علاقه ای ب مرد ندارم بهش میگم میگ تو یه مشکلی داری🤦اصرار میکنه برم مشاوره منم وقتی نیازی ندارم مشاوره میخاد چیکار کنه برام!چیکار کنم ول کنم بشه مامانم خیلی درکم میکنه تو همه مسائل ولی این اصن تو کتش نمیره
سنتون کمه هنوز فرصت ووقت برای ازدواج زیاده بعد ها هم میتونید بهش فکر کنید بنظرم
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
منم ۱۸سالمه ولی هیچ نیازی ندارم و تا الان رل نزدم چون خودمم خوشم نمیاد
گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️ حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی همینطور نالان ؛ همینجور خسته