2777
2789
عنوان

چک برگشتی

425 بازدید | 11 پست

سلام حدودا دو سال پیش برای یک نفر به اصرار شوهرم دسته چک گرفتم دادم به اون شخص ولی همه چکا برگشت خورد و تمام حساب‌های بانکی من مسدود شد خواستم بدونم میشه برم از اون شخص به عنوان خیانت در امانت شکایت کنم؟ 

نمیخام شماتت بکنم ولی چرا این کارو کردی ؟؟ دو سال حساب مسدودی ؟؟؟!!! زندگی آدم کن و فیکون میشه . همسرت الان چی میگه ؟؟. این مسائل رو باید از وکیل بپرسی اونم نه هر وکیلی . بالطبع شکایت میتونی بکنی ولی خوب اینکه عنوانش چی باشه نمی‌دونم .‌خیانت در امانت فکر نکنم به هر حال با دست خودت دادی ولی ایشون استفاده ی نامناسب کردن . دادگاه ها هم فکر کنم مشاور دارن حالا ببین از اونجا می‌پرسی یا تو بیرون ، دنبال یه وکیلی  . 

نمیخام شماتت بکنم ولی چرا این کارو کردی ؟؟ دو سال حساب مسدودی ؟؟؟!!! زندگی آدم کن و فیکون میشه . همس ...

همسرم میگه درستش میکنم ولی فکر نکنم به همین راحتی درست بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخام شماتت بکنم ولی چرا این کارو کردی ؟؟ دو سال حساب مسدودی ؟؟؟!!! زندگی آدم کن و فیکون میشه . همس ...

والا تا الان هیچی نگفتیم چون طرف فامیل بود ولی جدیدا شمشیرو از رو بستن ما هم میخوایم اقدام کنیم به فکر شکایت افتادم شوهرم فقط میگه منکه نمردم میگم اگه منو ببرن زندان دیگه نگاه نمیکنن تو زنده ای یا مرده

والا تا الان هیچی نگفتیم چون طرف فامیل بود ولی جدیدا شمشیرو از رو بستن ما هم میخوایم اقدام کنیم به ف ...

والا خودت تو این دور زمونه هستی خیلی سخت برادر ، به خواهر یا....کمک میکنن حالا چه برسه ..هر چند نمی‌دونم به کی دادید ولی اینکه حالا بجای عذر خواهی که حتی با عذرخواهی هم این چیزا حل نمیشه ، بخان پرروبازی در بیارن نورعلی النور میشه . والا من واسه خرید خونه ، چک لازم داشتم کمی مبالغش ، بالا بود دیدم برادرم زیاد ته دلش راضی نیست که خدای نکرده چکش برگشت میخوره ، رفتم واسه خودم دسته چک گرفتم هر چند الان دسته چک خودم تموم شده (باید ۸۰درصدچک ها انگار به بانک بره تا جدید رو بدن )جدیدا لازم داشتم مبالغش کم بودبرادرم سه برگه بهم داده .ان شا..که خیر باشه ولی نمیخام موج منفی بدم ، یکی اون چک رو اجرا بذاره و بقول خودت حکم جلب و..بگیره دیگه همسر و اینا نمیشناسن مگه اینکه همسرت بخاد جور اون طرف رو بکشه و چک ها رو وصول بده.ان شا..طرف سر عقل بیاد هر طور شده با فروش چیزی یا ...اون چک ها رو پاس بکنه. 

همسرم میگه درستش میکنم ولی فکر نکنم به همین راحتی درست بشه

چی بگم ، ان شا..همانطور باشه که میگه ولی چرا تو این مدت دو سال ، همسرت حرکتی نکرده . خودت همسرت رو میشناسی اینکه خیلی مردا الکی لاف میزنن حالا حرفم کلی هست و مورد شما نیست و همینکه قدرت تحمل یه شکست یا درد براشون نسبت به خانمها کمتره حالا خودت ببین همسرت مرد عمل هست زود بگو اقدام رو شروع بکنه. 

چی بگم ، ان شا..همانطور باشه که میگه ولی چرا تو این مدت دو سال ، همسرت حرکتی نکرده . خودت همسرت رو م ...

اینقدر از اینا ضربه خوردیم که با این یکی دیگه نور علی نور میشه بازم شوهرم  اعتماد میکنه صد تا نیش زدن بهمون خاک تو سرش بازم میگه هیچ غلطی نمیتونن بکنن منکه اصلا خوشبین نیستم. اونموقع که چک دادیم اوضاع فرق می‌کرد ولی الان خیلی بی ریخت شده اصلا اون آدما خیلی خطرناک شدن حتی شاید قصد جون بچشونم بکنن تا این حد

اینقدر از اینا ضربه خوردیم که با این یکی دیگه نور علی نور میشه بازم شوهرم اعتماد میکنه صد تا نیش زد ...

عزیزم  اصطلاح مشهوری هست خودت میدونی  از این چشم به اون چشم اعتمادی نیست پس زیاد همسرت رو هم باور نکن ، خودت که میگی خوشبین نیستی . قبل اینکه دیر بشه بگو حلش بکنه.با دست دست کردن و امروز رو به فردا موکول کردن ، کاری درست نمیشه . نمیخام تو دلت شک بیندازیم ولی زمونه ی بدی شده هر چیزی از آدم ها ، که نامشان رو انسان گذاشتن بعید نیست به همسرت ، اعتماد داری نکنه خدای نکرده برنامه ریزی شده باشه این کار . یه لحظه این به ذهنم اومد چونکه من که شمارو و همسرتون رو نمی‌شناسم کهبه طور قطع یقین نظر بدم احتمالات رو میگم. 

عزیزم اصطلاح مشهوری هست خودت میدونی از این چشم به اون چشم اعتمادی نیست پس زیاد همسرت رو هم باور نک ...

نه شوهرم که طرف منه ولی درکل زود اعتماد میکنه به همه زود اعتماد میکنه به خاطر این اخلاقش از خیلیا ضربه خوردیم همیشه هم همونی شد که من پیش‌بینی کرده بودم دیگه بعد از این کاری برای فامیل چه فامیل من چه فامیل خودش نمیزارم انجام بده

نه شوهرم که طرف منه ولی درکل زود اعتماد میکنه به همه زود اعتماد میکنه به خاطر این اخلاقش از خیلیا ضر ...

اره ول بکن کار خوب بکنی آخرش اینطور میشه . حقت رو بخای میشی آدم بده.‌پس بهتره از اول نکنی .« سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن» واسه خودت ، الکی مسأله و کار درست نکن یه بار بگو‌نه خیال خودت و همه رو تموم کن .‌

اره ول بکن کار خوب بکنی آخرش اینطور میشه . حقت رو بخای میشی آدم بده.‌پس بهتره از اول نکنی .« سری که ...

اینقدر از بقیه لگد خوردم که نه گفتن برام راحته ولی شوهرم سرش به سنگ نمیخوره بایدخودم حواسم بهش باشه فعلا داییش یکم نصیحتش کرد خدا کنه گوش کنه. سر اون چکا هم من تا دلم راضی نبودم ولی به خاطر یه سری مسائل اون موقع مجبور هم شدم 

اینقدر از بقیه لگد خوردم که نه گفتن برام راحته ولی شوهرم سرش به سنگ نمیخوره بایدخودم حواسم بهش باشه ...

ان شا....خیر باشه براتون. توکل بر خدا. همون به دایی و اینا بگو هراز گاهی ، نصیحتش بکنن.