2777
2789

اگه زیر نظر دکتر میخوای مصرف کنی بخور 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علیرغم حرف های ترسناک عوام 

در حال خوردنم

و به من ساخته

اگر متخصص پوست کاربلد بهت گفته بخور 

حرفش گوش کن

نه حرف مارو

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بدون نظر و تجویز پزشک به هیچ عنوان.

قبلش باید آزمایش کبد بدید. بر اساس سن و وزن مقادیر مصرفش متفاوته. داروی خطرناکیه اگر خودسر مصرف بشه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

من خوردم البته نورم اسکین...از دست جوشای صورتم راحت شدم ولی خب بازوم که اصلا جوش نداشت شد پر از جوش نمیدونم به خاطر راکوتان بود یا چی...و اینکه خشکی لبمم هنوز که هنوزه بعد چند ماه باهامه...تو دوران مصرفم خون دماغ خشکی چشم خشکی پوست خشکی لب و...داره حالا این چیزاییه که عینا میشه دید دیگه نمیدونم البته به نظرم اگه دیدی هیچی رو جوشات جواب نمیده بعد به راکوتان فکر کن اونم زیر نظر دکتر چون مرتب باید آزمایش بدی

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃
گفته بخورآزمایش دادی قبلش؟

نه

دزش برام ۱۰ هست یک روز درمیون

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

نهدزش برام ۱۰ هست یک روز درمیون

برای خشکی لبم بالم لب داد

بقیه چیر مشکلی نداشتم

من خوردم البته نورم اسکین...از دست جوشای صورتم راحت شدم ولی خب بازوم که اصلا جوش نداشت شد پر از جوش ...

هی

به نظرم جوش یه بیماری بزرگه

اسمش رو گذاشتن جوش😮‍💨