0تپلو0 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 62 عنوان کتاب📚 29 بازدید | 3 پست بچها اول لطفا کتاب خوب معرفی کنین بعد من یه مدل کتاب دیدم تو اینستا ک الان عکسشو میخام بزارم نمیشه هر کار میکنم اینجوری بود حالت فانتزی و. رنگی جلدشم از این کلفت محکمات بود مثل دفترای جلد سخت برگه هاشم فرق میکرد از همه کتابا ام داشت اسمشو نمیدونین 1403/05/01 | 22:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2388 اسطوره، مغازه خودکشی، من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
elen_na عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 1554 هر کتابی رو میتونن اونطور کنن بستگی به نشر داره حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید