2777
2789

نمرات نهاییم همشون ۱۸ به بالا شده فقط ریاضی رو مردود شدم 😔  لطفا دبیر خوب برای ریاضی معرفی کنین که فیلم داشته باشه و خودتون برای ریاضی نهایی ازش نتیجه گرفته باشینننن 

ممنون میشم ازتون 

دوازدهم تجربی

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تنها درسی که 20 شدم آخه مگه میشه بقیه رو آنقدر خوب بشی ریاضی بیفتی آنقدر سخت نبود من ملاک پور استادم ...

دروغ چرا بگم عکس کارنامم رو هم میزارم از اول پایه یاضیم ضعیف بود  فیلم دارن؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

دروغ چرا بگم عکس کارنامم رو هم میزارم از اول پایه یاضیم ضعیف بود فیلم دارن؟

نگفتم دروغ میگی که 

ولی خب معلومه نهاوندی دیگه 

من پایه ریاضیم خوبه نمیدونم ملاک پور به دردت بخوره یا نه 

من با ملاکپور کنکور رو میخوندم 

و اینکه واسه نهایی کتاب کامل خوندم و بعد تمام نهایی های اخیر حل کردم

2790
2778
2791
2779
2792