2777
2789

امروز جلسه پنجم اموزش عملی رانندگیم بود.

پارک یه فرمانهرو گفته بود خوب انجام میدادم.فردام میخواد دوفرمانه رو بگه خب،مشکلم تو میدون هاست.میخوایم دور بزنیم مربیم همش دستش رو فرمونه،

چیکار کنم ک بتونم خودم کنترل کنم؟؟

روزای اول میگیره کمکی ولی بعدا بهت اعتماد کنه دگه نمیگیره.مربی من جلسه سوم از ماشین پیاده شد گفت دور بزن بیا اونور😕😕😕هرچی گفتم نروووو واستا خطرناکه رفففت گفت بیا کارت نباشه🫥🫥🫥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه مربیا دستشون رو از فرمون زیاد برنمیدارنجلسه ششم تازه میخواد دور دوفرمان یاد بده؟.ما از جلسه ...

جلسه چهارم گفته بود امروز همونو تمرین کردیم

از رو برنامه پیش میره مثلا خخ

بهتره به مربیت بگی دست از فرمون برداره تا خودت کنترل کنی اون که کلاچ و ترمز زیر پاشه دیگه از چی نگرانه باید شما تو جلسات رانندگی قلق روندن دور زدن و همه چی دستت بیاد 

بهتره به مربیت بگی دست از فرمون برداره تا خودت کنترل کنی اون که کلاچ و ترمز زیر پاشه دیگه از چی نگرا ...

اره منم واسه همین میگم

اون زیر پاش هست.فرمونو واگذار کنه به خودم هرجالازم بود ترمز بگیره

من ۲ ساله گواهینامه دارم تو‌ شهر جاده شب روز هوای به شدت بارونی شب  و ... هم‌ رانندگی کردم تا می تونی یاد بگیر اصلا عجله نکن برای یادگیری تا بخوای خودت پشت فرمون بشینی و مسلط بشی خیلی خیلی باید تمرین کنی 

رانندگی خیلی سخت تر از اونیه که به نظر میاد و چون پای مال و جون خود آدم و دیگران در میونه باید خیلی مهارت و تمرین داشته باشی اوایلش طبیعیه

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 

ب نظر من این بستگی داره مربیت خوب  باشه یا ن

من مربی هایی میشناسم ک تا جلسه آخر هم فرمونو ول نمیکنن و نمیذارن کارآموز جرعت پیدا کنه

درحالیکه مربی من از حدود جلسه چهارم دیگ همچیو ب خودم سپرد و توی ۱۲ جلسه فقط دوبار از ترمز زیر پاش استفاده کرد. دنده چهار و میدون و دوبل و فلان همه خودم، کل شهر رو هم گردوند

ب نظر من این بستگی داره مربیت خوب باشه یا نمن مربی هایی میشناسم ک تا جلسه آخر هم فرمونو ول نمیکنن و ...

دنده ۴؟؟

جلسه چند گفت دنده ۴ برین؟

من تا الان فقط با ۲ میرفتم شت