2821
2789
عنوان

اگزما

83 بازدید | 9 پست

دوستان سلام

تقریبا دو ساله رو صورتم اگزما زده هرکاری کردم هر دارویی زدم فقط کمرنگ شد رفع نشد هی هم داره بیشتر و قرمز تر میشه لطفا اگه راهکاری دارید بهم بگید

طب سنتی دارو بگیر با فقط کرم نمیره مزاجت باید درست شه

اگزما برای مزاج گرم و ‌خشکه؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگزما برای مزاج گرم و ‌خشکه؟

نمیدونم اگه میخوای شماره طب سنتی بدم مشاوره بگیر رایگانه

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
نمیدونم اگه میخوای شماره طب سنتی بدم مشاوره بگیر رایگانه

دست های پسرم اگزما دارع . ۷ سالشه ، ممنون میشم شماره بدین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام.گیشه بگید چطورین؟اخر پسرمنم اگزما داره.یه نقطه های سفیدی رو دستاشه نمیدونم بگم چطوریه.ولی خیلی ...

سلام عزیزم. نه دستای پسرم دونه های سفید نداره. پوست دستش قرمز، پوست پوست، خشک و ترک های عمیق میخوره جوری که خون میزنه بیرون از اون ترک ها. 😞

سلام عزیزم. نه دستای پسرم دونه های سفید نداره. پوست دستش قرمز، پوست پوست، خشک و ترک های عمیق میخوره ...

من روی ستاش یه چیزای سفید هست بعد دور ناخون هاشم پوسته پوسته میشه که دیگه گفتمش باخانون نکشون با ناخون گیر میگیرمشون حالا بردم دکتر و پماد داد.روی پاش هم دونه سفید زده و میخاره تا زخم بشه.حالا از پنادش زدم بهتد شده