2777
2789
عنوان

خواهرم

81 بازدید | 6 پست

بچها من نمیگم وظیفه خواهرمه ک خرج منو بده خواهرم دندونپزشکه تقریبا شروع کرده بکار و دیگه درآمد خودشو داره خداروشکر ولی مثلا چندبار شده خودش تنهایی رفته خرید یبارم ب منم نگفته بیا .منم ۲سالمه درآمدی ندارم  و دانشجوام و شرایط کار کردن ندارم الان واقعا ک بخام خیلی خرج کنم ولی امروز خواهرم رفته برای خودش خرید کرده بهم نشون داد چند دست لباس و این چیزا گرفته .منم آدم حسودی نیستم و واقعا خداروشکر میکنم خواهرم زحمت میکشه و دیگه مستقله ولی لااقل توقع دارم ب عنوان یه خواهر بزرگتر ک خیلی بهم نزدیکیم مثلا بگه با هم بریم بخریم .ما ک غریبه نیستیم اگه من حای اون بودم ی تیکه لباسم برا خواهرم میکرفتم لااقل دلش شاد بشه ولی اصلا اینکارو نمیکنه .ب نظرتون من پرتوقعم ؟ مثلا بهم گفته بریم مثلا فلان کار بکنیم من گفتم من پول نذارم نمیتونیم بعدش شوخی شوخی بهش کفتم خب اگه تو حساب کنی میام .بهم میگخ چرا من حساب کنم خودت کار کن فلان .اصلا درسته این خرف ؟خودم دانشجوام .مادر پدرمم خداروشکر بد نیستیم ولی واقعا این نشونه خساست نیست ؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز