2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من خودم همیشه گوشیم سایلنته و همه هم اعتراض دارن که جواب نمیدم مگر اینکه کسی شانس بیاره گوشیم همون لحظه دستم باشه و جوابشو بدم .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

چرا رویرسایلنت میزارین سوال شدبرام

من از صدا متنفرم کلا 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من خودم از زنگ اعلان موبایلم متنفرم بودم همش دلم میریخت سایلنت میکردم یه زنگ دان کردم با اینکه بقیه میگن این چیه دیگه ولی من استرس نمیگیرم دیگه سایلنت نمیکنم شاید اونم اعصابش خورد میشه یا مثلا تماسهای کاری زیادی داره دوس نداره خونه هم محل کار باشه واسش بعدش یادش می‌ره سایلنت نکنه ازش بپرس و حداقل از خونه میره بیرون بهش یاد آوری کن گوشیشو از سایلنت در بیاره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
2790
2778
2791
2779
2792