2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته مگه؟ دکتره میانسال بود؟

نه بخدا  هم سن من بود گریم گرفته بخدا یبار دیگم یکی دیگ  بهم گف عمو جون بعدم بدبختی ک من دارم. اینکه صورتم بچگونه میزنه  خودم۲۶ام ولی ۲۳میزنم یا کمتر 

نه بخدا هم سن من بود گریم گرفته بخدا یبار دیگم یکی دیگ بهم گف عمو جون بعدم بدبختی ک من دارم. اینکه ...

پس مشکل بیبی فیس بودنته به نظرم تو این شرایط باید یه جورایی به طرف مقابل فهموند که بچه نیستی

منم ۳۰ سالمه شوهر دخترخالم میگه عمو ناراحت نمیشم

خو ینی بچه ای ینی عقلت کمه غیر اینه مگه اخرش چنان اعصابم‌خورد شد ک فقط اومدم خونه دندونم هم خودم خیلی اذیت شدم هم اون دکتر چون خودمم  خیلی خودما نگه داشتم ک گریه نکنم ولی تشکم میومد

پس مشکل بیبی فیس بودنته به نظرم تو این شرایط باید یه جورایی به طرف مقابل فهموند که بچه نیستی

نمیتونستم طرف اشنا بود پسر همکار مامانم وگرنه جواب  داشتم من ک همش تحمل کردم چکار کردم شدم بچه خودش هم سن منع خیلی بزرگه 

نمیتونستم طرف اشنا بود پسر همکار مامانم وگرنه جواب داشتم من ک همش تحمل کردم چکار کردم شدم بچه خودش ...

😂😂پس جز تحمل کاری نمیشه کرد یه نفس عمیق بکش 

من کلا خیلی آروم سلام میکردم تا چند وقت پیش کسیم جوابمو نمی‌داد بهم بر میخورد الان دیگه جیغ میزنم برای سلام کردن اینو گفتم که توام سعی کنی بعداً محترمانه سر بسته بهش بفهمونی بچه نیستی 

چند سالته مگه؟ دکتره میانسال بود؟

چن باری هم نخ داد بهم همین امروزم اول گف خانم مرادی بعد ک دید اذیت میکنم گف عمو جون مامانم میگ نمیدونم سختش بود بگه خانم مرادی  جلسه های قبل بزرگ بودم امروز بچه شدم 

😂😂پس جز تحمل کاری نمیشه کرد یه نفس عمیق بکش من کلا خیلی آروم سلام میکردم تا چند وقت پیش کسیم جوابم ...

دلم سوخت پیش خودم بابا تازه ی پزشک عمومی شدی این همه ادعا بد اولش میاد میگه خانم مرادی بعدم شعر عاشقانه من نخ ندادم شدم بچه 

دلم سوخت پیش خودم بابا تازه ی پزشک عمومی شدی این همه ادعا بد اولش میاد میگه خانم مرادی بعدم شعر عاشق ...

اگه اینطوریه اون سوخته خواسته تورو اذیت کنه اهمیت نده