2777
2789

بعد میایید میگید بچتون رو ازاد بزارید زود شوهر ندید 

گوشی بدید دستش 

یکبار تا حالا خانوادم داد نزدن سرش همش ازاده هرلباسی میخواد میپوشه هرجا میخوادمیره اما بی بندو بار شده 

این طرز فکر چرت محضه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یا فراموش کن و به زندگیت برس

یا برو یقه‌شونو بگیر بگو چرا همچین کاری کردید

اونام با احترام بهت میگن به شما ربطی نداره

(احتمالا با احترام)

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
دوست پسر بازی هاش کم بود اینم شروع شد

الان من یچیزی به شما میگم قطعا گارد میگیرید و میتوپید بهم اما ب عنوان ی آدم همسن خواهرتون میگم شاید اگه همین قضاوت سریع و توهین الان شما نبود و احساس راحتی می‌کرد باهاتون و تکیه گاهش بودید کار به اینجا نمیرسید

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:
اگر اينقدر ترس از خدا بود كار به اينجا نميكشيد .

این فقط ی حرفه عزیزم خدا هیچ وقت بندش و رها نمیکنه ک بنده بخاد از ترسش کاری و انجام نده تو ی سنی آدم نیاز به حمایت توجه و محبت داره و اگه از خانواده نگیره اینا رو رو میاره به بقیه چیزا 🙂

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز