2777
2789
عنوان

دو ماه

106 بازدید | 17 پست

دوماه هست ک رفته ینی  یه رابطه ک در شرف ازدواج بود بهم خورد و واقعا دلیلش رو نمی‌دونم هم وضع شغلیش بهم خورده بود یا هم منو نخواست ولی می‌دونم ک دوسش دارم هرروز چشم به انتظار یه خبری هستم می‌دونم میگید لیاقت نداره ارزش نداره ولی چرا برنگشت ؟ چرا خبری ازم نگرفت ؟ 😔

چون گاوههههه

گاو گاو

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا فکر میکنی عاشق بوده ولی درواقعیت تنها کسی که عاشق بوده خودت بودی

همینکه خبری نگرفته دوماه نشون میده انگار با تمام وجودش میخواسته تموم کنه

حتی اگه بهونه ی تموم کردنش زیاد بودن دغدغه ها و مشکلاتش باشه، باور کن پشت این جمله ها فقط یک دلیل وجود داشته: تورو دوست نداشته

کاملا درکت میکنم چون این اتفاق برام افتاده الان یک هفتست که به همین بهونه جدا شدیم و هیچی به هیچی تازه ی عکس هم گذاشته پروفش که کاملا معلوم شد چرت و پرت محض بود حرفاش. عکسه رو یادش رفته کامل کراپ کنه گوشه ی صورت و موهای ی دختر کنارش افتاده😀

میگفت خیلی دغدغه دارم با دغدغش دیدمش😂😂

برن بمیرن بابا

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بخدا فکر میکنی عاشق بوده ولی درواقعیت تنها کسی که عاشق بوده خودت بودیهمینکه خبری نگرفته دوماه نشون م ...

سخته کنار اومدن باهاش خیلی سخته اصلا هرکاری میکنم دو دقیقه خوب میشم دوباره خودخوری هام شروع میشه اینکه منو از سرش باز کرد راحت رفت پی زندگیش 

سخته کنار اومدن باهاش خیلی سخته اصلا هرکاری میکنم دو دقیقه خوب میشم دوباره خودخوری هام شروع میشه این ...

عزیزم دلیلش واضحه

حروم.زادست

باور کن یکی دیگه رو پیدا کرده وگرنه به این سادگیا ول نمیکرد

جای پاش محکم بوده🤐

عزیزم دلیلش واضحهحروم.زادستباور کن یکی دیگه رو پیدا کرده وگرنه به این سادگیا ول نمیکردجای پاش محکم ب ...

من فک میکنم برگشت به قبلی..چون یکی دوبار این اواخر میگف ک آه قبلی منو گرفته ک بدهی بالا آوردم کم مونده برم ازش حلالیت بگیرم حتی سر همین موضوع هم دعوا کردیم همزمان با این موضوع یه نفر تو فامیل هاش بود ک هی خواهرش رو به این معرفی میکرد همش میگف دختر خوبیه فلانه  عکسش رو استوری میکرد تا این ببینه برا همین نمی‌دونم برگشت به قبلی یا با بعدی آشنا شد 

من فک میکنم برگشت به قبلی..چون یکی دوبار این اواخر میگف ک آه قبلی منو گرفته ک بدهی بالا آوردم کم مون ...

واقعیت اینه که فرقی نداره برگشته باشه به قبلی یا بره سمت بعدی

چیزی که مهمه اینه که تورو فروخت

به راحتی

این ادم ادم زندگی نبود 

خداروشکر کن که زودتر تموم شد وگرنه اگه بیشتر پیش میرفتین و خیانتاشو میدیدی خیلی بدتر ضربه میخوردی

فکر کن واقعا با این ادمی که حواسش به اکسش و نکستشه ازدواج میکردی

جلو روت هزار بار زنگ میزد بهشون به بهونه ی اینکه اون دخترا تنهان و نگرانشونه یا چه میدونم میخواد حلالیت بگیره...

کسی که به تو اینقدری اهمیت نداده که حتی ی زنگ بزنه حالتو بپرسه همون بهتر که بمیره

واقعیت اینه که فرقی نداره برگشته باشه به قبلی یا بره سمت بعدیچیزی که مهمه اینه که تورو فروختبه راحتی ...

میدونی دوس داشتم حداقل پشیمونی اونو ببینم ولی هیچی به هیچی چقدر راحت دوماه ولم کرد رف

میدونی دوس داشتم حداقل پشیمونی اونو ببینم ولی هیچی به هیچی چقدر راحت دوماه ولم کرد رف

درکت میکنم

متأسفانه قرار نیست انگار که پشیمونی ای باشه و واقعا این خیلی خیلی بدتره...

اما باید بدونی اینکه پشیمون نشده به معنای واقعی چیز بدی نیست

چون حتی اگه الان بگی پشیمون هم بشه قبولش نمیکنم، درواقعیت میبخشیش و یا حتی شاید دوباره برگردین بهم!

متأسفانه دارم میبینم یکی از دوستام نامزدش هربار‌میره هزارتا غلط میکنه و هزار تا رفتار شکاک بودن و پارانویید بودن ازش سر میزنه بعد میاد معذرت‌خواهی و هی‌میگه پشیمونم و اینا

تقریبا بالای ده بار این اتفاق افتاده اونم‌توی ۲ ماه همش!!

دختره روانی‌ شده عملا و هربار داره بهش فرصت میده چون پسره قصدش جدیه مثلا ولی هربار داره گند میزنه 

بخدا جوری به دختره تهمت میزنه که زنگ میزنه به من گریه و زاری میکنه و حالش بد میشه میره بیمارستان حتی! بعد پسره میاد به پاش به غلط کردن میفته...

خدا به ما نظر کرده که نخواسته طرف پشیمون بشه وگرنه ما تحت تاثیر احساساتمون برمیگشتیم و هی بد و بدتر میشد 

درکت میکنممتأسفانه قرار نیست انگار که پشیمونی ای باشه و واقعا این خیلی خیلی بدتره...اما باید بدونی ا ...

میدونی این کلا پیجش قفل بود نزدیک یه سال خورده میشد ک قفل بود و باز نمی‌کرد اصلا بعد اینکه ما کات کردیم من پروفایلش رو چک میکردم تااینکه چن روز پیش دیدم پیجش رو باز کرد و تعجب کردم کسی ک پیجش قفل بود چرا باید یهو پیجش رو باز کنه بعد تو پیج کاریم هم دارمش یکی دوبار استوری گذاشتم اون نگا کرده ولی چیزی نگفته بهم ینی اصن هیچ واکنشی نشون نداده....از طرفی پیجش رو باز کرد خوشحال شده بودم میگفتم حتما دیده خبری از من نیس پیجش رو باز کرده تا خبری ازم بشه ولی دیدم کلا سایلنت هست 😔 

میدونی این کلا پیجش قفل بود نزدیک یه سال خورده میشد ک قفل بود و باز نمی‌کرد اصلا بعد اینکه ما کات کر ...

باید ازش بگذری و تمومش کنی برای خودت چون این ادم ارزششو نداره واقعا

کلا پیجشو پاک کن دیگه چک نکن

شمارشو پاک کن

همه چیزیو که داری ازش بریز دور

جوری که انگار اصلا وجود نداشته