2777
2789
عنوان

فامیل شوهرم

553 بازدید | 27 پست

یکی از خانواده داییش ۳ تا دختر داره یکی از دخترا ی دختر ۱۶ ۱۷ سال داره

جالب اینه ۳ تا دختره با اون دخترشون گیرن رو شوهر من

۳ تاشونم از شوهرم بزرگترن

ولی خیلی تابلو هستن چند بار ب اینو اون گفتن ک ب گوشش برسونن 

دختر کوچیکه ب خواهر زاده شوهرم ک پسره ۱۸ سالس گفته از داییت خوشم میاد دلم میخواد باهاش باشم

ی بار یکی از خواهرا بعد ی مراسمی شوهرمو جلو در دیده بود گفته بود بپیچون بریم ی دور بزنیم باهم

بااینکه رفت و امد نداریم باهاشون اما مدام دنبال خبر گرفتنن

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با چه خانواده ی فاسد و خرابی وصلت کردی پناه بر خدا

چ ربطی داره فقط این ۳ تا خواهر اینجورین

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اووووف چقد سخته من اصلا تحمل ندارم

من هر سری نادیده گرفتم

اما این کوچیکه مدام پیغوم پسغوم میفرسته با خواهر زاده شوهرم دوستن معمولی مدتم بهش میگه

چ غلطا😕

خیلی رو روانمن

اول ک ازدواج کرده بودیم علنی یکی از خواهرا ب شوهرم‌گفت بیکار بودی زن گرفتی زندگیتو میکردی میرفتی خارج عشق و حال شوهرمم گفت قصد داشتم برم خارج ولی بدون اون نمیتونم زندگی کنم داشت میترکید

من هر سری نادیده گرفتماما این کوچیکه مدام پیغوم پسغوم میفرسته با خواهر زاده شوهرم دوستن معمولی مدتم ...

ب خواهر زاده همسرت بگو بره بش بگه از طرف داییش که اینا چرا انقد اویزونن و چند تا چیز دیگه اضافه کن ب گوشش برسونن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

😐😑😑😑سعی کن دیگه نری پیششون.خیلی محدود کن که خبرش هم بهشون نرسه.والا به شوهر من هم چشم دارن دخترای ۱۵ ساله و ۱۸ ساله میشه دوستای خواهر زاده شوهرم!به خواهرزاده شوهرم گفتن داییت چقدر خوشتیپه جور کن دوست شیم وای چه دایی ای داری !!!!حالم از اینجور دخترا بهم میخوره که نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن!دختر۱۵ ۱۶ ساله و چه به این حرفای زشت!پدر و مادر ندارن اینجور دخترا!انگار  خیلی تو کف ان!اینهمه پسر مجرد.چرا متاهل!

خیلی رو روانمناول ک ازدواج کرده بودیم علنی یکی از خواهرا ب شوهرم‌گفت بیکار بودی زن گرفتی زندگیتو میک ...

خب بزن جرشون بده پس تو چ کاره ای ماستی مگ والا تعجب میکنم چطور هیچی نمیگی وکاری نمیکنی

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂
ب خواهر زاده همسرت بگو بره بش بگه از طرف داییش که اینا چرا انقد اویزونن و چند تا چیز دیگه اضافه کن ب ...

اون نمیدونه ک این میاد میگه ب اندازه کافی وقزح هستن بفهمه بدتر میشه

دختر ۱۶ ساله بچسبه ب زن و بچه دار خیلی حرفه

اون نمیدونه ک این میاد میگه ب اندازه کافی وقزح هستن بفهمه بدتر میشهدختر ۱۶ ساله بچسبه ب زن و بچه دار ...

وا ۱۶سالشه انقد بیشعوره آدم میمونه بخدا 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
😐😑😑😑سعی کن دیگه نری پیششون.خیلی محدود کن که خبرش هم بهشون نرسه.والا به شوهر من هم چشم دارن دخترا ...

اخه ما دوتام بچه داریم

نمیبینیمشون چی بشه عروسی ب عروسی 

شوهرمم کلا سمتشون نمیره بیزاره ازشون

خیلی رو روانمناول ک ازدواج کرده بودیم علنی یکی از خواهرا ب شوهرم‌گفت بیکار بودی زن گرفتی زندگیتو میک ...

فکر کن بیرون بودیم با شوهرم یکی از دوستای خواهر زاده شوهرم به شوهرم از دور سلام دادم به من نه!میخواستم برم خفش کنم دختره ی هرزه رو.پدر و مادر ندارن بگیرن یه تربیت اساسی بهشون بدن!رسما ج ن ده  بزرگ کردن.خبر ندارن دختراشون چه گوهی میخورن!دوست پسر هم نه مردای متاهل رو میخوان