2777
2789

من تو باسلام و اینستا پیج زدم الان تو باسلام دیدم هزینه پستی برا یک کیلو از یه کالا رو زده ۱۷ تومن یا رایگان در صورتی که من چهل تومن به پست پرداخت میکنم راهی وجود داره برا کم کردن هزینه پستی ک من خبر ندارم?? مثلا نکنه با پست قرارداد میبندن

نه اصلا ربطی نداره 

چون تو پست بسته رو وزن میکنن و ارسال میکنن

شاید از اونطرف میکشن رو محصول که ارسالش رایگانه 

من خودم بسته رو میبرم پست هزینه اش هرچی شد بهشون میگم میزنن حسابم

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
نه اصلا ربطی نداره چون تو پست بسته رو وزن میکنن و ارسال میکننشاید از اونطرف میکشن رو محصول که ارسالش ...

اخه مثلا رو یک کیلو مسقطی چقد مگه سود میشع کشید ک پستش بزنه رایگان؟ طرف داره قیمت مسقطیارم خیلی ارزون میده واسم تعجب اوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مثلا رو یک کیلو مسقطی چقد مگه سود میشع کشید ک پستش بزنه رایگان؟ طرف داره قیمت مسقطیارم خیلی ارزو ...

نمیدونم والله 

یا فروشش بالاس و سود کم 

یا مواد اولیه اشو خیلی ارزون میگیره 

برا منم عجیبه

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔