2777
2789
عنوان

ینی اگ بمیرم چی میشه

527 بازدید | 12 پست

ینی چی میشه اگه من بمیرم ؟

نهایتا مامان بابام تا یکسال سختشون بشه رفیقامم تازه دیر میفهمن و فقط شوکه میشن 

فامیل ؟ اونا ک برا فوضولی و شام و ناهار تا چهلم خونمون پلاس میشن

ی نون خور از خونمون کم میشه و خواهرم تک فرزند میشه عشق و حال می‌کنه 😂 پدر مادرم دیگ نیاز نیس خرجم کنن و حرصمو بخورن 

همه وسایلم رو میدن سمساری لباسامم چون مال یه ادم مرده س نمی پوشن یا میدن بقیه یا اتیش میزنن 

دیگ چیزی ازم نمیمونه 

ی سنگ قبر ، عکس و فیلمو تمام خاطراتی ک توی گوشیم و دفترامه ک‌اگ پیداشون کنن شاید براشون جالب باشع اگر ن شاید حتی هیچ وقت سراغشون نرن

واقعا اینجوری تموم میشه ؟

و من 

اگ مردنم طبیعی باشه و جهنم و‌ بهشت واقعی باشه یه مدت میرم جهنم بعد کامل پاک میشم میرم بهشت

اگ هم خودکشی باشه یه راست جهنم تا قیامت اینجا حتی خدا هم گردنم نمیگیره😂

منم مث خیلی از شماها گاهی تو موقعیت هایی همچین فکرایی ب سرم میزنه ک کاش خودکشی‌میکردم و اینا 

میخوام حتی اگ ی بارم بهش فک کردین نظرتونو راجب این تصمیم ک تاحالا حداقل یکبار شاید در حد یه فکر ساده ولی به سرمون زده بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر درسته حال منم خوش نیست منم با مامانم قهرم و ابجیمو بیشتر توجه میکنه همم از عشقم جدا شدم اصلا از اول امسال حالم خوش نیست اصلا اینکارو نکن به خدا اعتماد کن خودش همه چیو درست میکنه گلم با یه چیزی سرگرم شو

دختر درسته حال منم خوش نیست منم با مامانم قهرم و ابجیمو بیشتر توجه میکنه همم از عشقم جدا شدم اصلا از ...

ممنونم از نظرت 

راستش زیاد حالم اوکی نیس و خب دست خودم نیس این افکار🙂 ولی ممنونم از حرفات

منم همین فکرو میکنم😂

نه من واقعا میگم نه از رو احساسات مت افسردگی شدید دارم وسواس فکری دارم روحیه نازک نارنجی دارم بیماری ام اس هم دارم همش خانوادم باید غصه بخورن به خاطرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔 اگه بمیرم هم خودم از درد روحی جسمی راحت میشم هم خانوادم 

نه من واقعا میگم نه از رو احساسات مت افسردگی شدید دارم وسواس فکری دارم روحیه نازک نارنجی دارم بیماری ...

خب منم واقعا میگم 

منم مشکلات خودمو دارم و انقدری الان حس داغون و بی هدف بودن و موفق نشدن دارم که بیشتر دلم میخواد بمیرم تا هر صبح بیدار بشمو نفس‌بکشم 

شاید فقط نیاز به یه تلنگر یا جرعت دارم ک تمومش کنم

خب منم واقعا میگم منم مشکلات خودمو دارم و انقدری الان حس داغون و بی هدف بودن و موفق نشدن دارم که بیش ...

نه عزیزم خودکشی که راهش نیست اگه اون دنیایی وجود داشته باشه چی؟ هم این دنیامون سوخته هم اون دنیا بی هدف چرا یه کاری رو که بهش علاقه داری استارت بزن اگ از نظر درسی موفق نیستی مثل خیاطی و عروسک سازی و انلاین شاپ و شیرینی پزی و بدلیجات و...

نه عزیزم خودکشی که راهش نیست اگه اون دنیایی وجود داشته باشه چی؟ هم این دنیامون سوخته هم اون دنیا بی ...

هی دختر بیخیال🙂 

انقدری‌ خستم که حتی حس و حال هیچکدوم از اینا نیست