2777
2789
بعضی وقت ها نمیشه جلوی مرد ها رو گرفت هرچ قدر بیشتر تلاش کنی بیشتر نتیجه عکس میگیری بزار یه مدت شری ...

یعنی میگی خونوادم در جریان بزارم دعوا میشه؟

آخه نمیدونم چکار کنم پدرشوهرم خیلی اذیتم کرده قبلنا تو یه خونه بودیم شوهرم حتی نمیتونست یه کیک بخره هی فش فش بمن که اره زنت خواسته خریدی نباید میخردی بخدا دوساله از خونشون جدا شدم ولی تو یه حیاطیم طلا هام دادم شوهرم کار می‌کنه باهاش الان که یکم دستمون به دهنمون میرسه باز چشم دیدن نداره میخواد از دستمون درباره بخدا می‌دونم حتی یه قرونم نمیزاره ته جیبشوهر  خاک بر سر نفهمم

یعنی میگی خونوادم در جریان بزارم دعوا میشه؟آخه نمیدونم چکار کنم پدرشوهرم خیلی اذیتم کرده قبلنا تو یه ...

خب دعوا بشه بعضی وقت ها نیازه دیگه واسه اینکه پدرشوهرت حد خودش رو بدونه ولی مصلحت امیز هم میشه حلش کرد خانواده باید همه جوره پشتیبان دخترشون باشن

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دعوا بشه بعضی وقت ها نیازه دیگه واسه اینکه پدرشوهرت حد خودش رو بدونه ولی مصلحت امیز هم میشه حلش ک ...

ببین من خیلی وقته تو فکر اینم اگه شوهرم خواست همچین کاری بکنه با خونوادم حرف بزنم ولی از یه طرف میترسم بین شوهرم و خونوادم دعوا بشه یا حرفی زده بشه از یه طرفم واقعا تحمل اینکه شوهرم بخواد طلا های منو بده و حمالی باباش بکنه و چیزی دست منو نگیره واقعا دیونم می‌کنه بخدا با نداری و سختی زندگی کردن و مریضی و هر روز دندون درد کردنو با همه این شرایط بخدا قسم تا حالا نه دکتر رفتم نه لباس خریدم نه خوراکی خواستم حتی بزور وسایل خونرو میگیره لیست میدم نصفه میاره بازم باهاش ساختم تا یکم داشته باشیم  ولی می‌دونم اگه با اون شریک بشه حتی نون برا خوردنم برامون نمیگیره 

بنظرت باهاش شریک میشه؟