2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همینجا بپرس دیگه

اونی که ذهنمه پیام میده؟ قهریم. مقصر خودش بود. یا فراموشش کنم؟ چند روز دیگه تولدشه. از اوایل تیر کاتیم. کلید خونه اش دستمه که قرار گذاشتم پس بدم بعد از پیاده شدن از ماشین انداخت جلوی پام و رفت. 

حس ششم ندارم ولی جریان رو کاما توضیح بدی حدس درست میزنم

پدرشوهرم دست از سرمون برنمیدارع میخواد شوهرم باهاش شریک شه بخدا اگه بشه پوست سر من کندست هر روز با شوهرم دعوا دارم چکار کنم

بفرما

آیا دوستی من و فاطیما حفظ میشه؟ آیا ایشون پیام میده ؟ کی پیام میده؟ دعوامون شده هفته قبل.  آیا رتبه کشوریم بین ۱۰ هزار تا ۲۰ هزارمیشه؟۱۴۴۰۰میشه؟ ۸۷۵۰ میشه؟ این عددا رو حس میکنم  ولی نمیدونم چرا. کدومش رتبه کشوریم میشه؟

مشاور انتخاب رشته کنکور

اونی که ذهنمه پیام میده؟ قهریم. مقصر خودش بود. یا فراموشش کنم؟ چند روز دیگه تولدشه. از اوایل تیر کات ...

اگر مقصر خودش بوده و ارتباطت دوست پسر دختری بوده پسره بدرد ازدواج نمیخوره قدم جلو نذاشته و میگی بی احترامی هم میکنه بیخیالش باشی بهتره ب نظرم ، هرچی بیشتر سمت اینجور مردا بری بیشتر خودشون رو لوس میکنن و بی احترامی میکنن یکی از دوستای من هنوز مجرده و داره ۵۰ سالش میشه ازدواج دوست داشت ولی خودش میگه با خانوداه که هستش بهتر از اینه که با ادمی بره زیر یک سقف ک زندگی رو براش عذاب کنه که مجبور ب طلاق بشه

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

پدرشوهرم دست از سرمون برنمیدارع میخواد شوهرم باهاش شریک شه بخدا اگه بشه پوست سر من کندست هر روز با ش ...

بعضی وقت ها نمیشه جلوی مرد ها رو گرفت هرچ قدر بیشتر تلاش کنی بیشتر نتیجه عکس میگیری  بزار یه مدت شریک بشه اگر بتونی خانودات رو تو جریان بذاری و راهنمایی بگیری و نذاری شریک بشه خیلی وقت ها دعوا اصلا خوب نیست سیاست بهتره 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

حسم فراتر از حس ششم هر کی خواست بگه

پسر اقای نصیری بالاخره میاد سمت من و پیشنهاد میده یا اینکه با دوست دختر فعلیش میمونه

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه